Kedim Çok Kilo Verdi

Merhaba. Kedim şuan 6.5-7 aylık. Çok zayıf duruyor. Eve gelen misafirler buna mama vermiyormusunuz diyor😔 diğer kedim ise tam tersi kilo aldı baya iyi. Ama iştahsızlık dışında hiçbir değişiklik yok. Tuvaleti, su içimi vs. normal. Veterinere götüreceğim. Herhangi bir sıkıntısı var ise hangi tahlilleri yapıyorlar? Açıkcası kazıklanmak istemiyorum. Kan tahlilinde eğer birşey varda(umarım yoktur) herşey çıkıyor mu?

5 CEVAP

bademthecatt
bademthecatt

122203

Mamasını beğenmiyor olabilir mi severek yemiyorsa o yüzden kilo vermiş olabilir farklı mama ve aroma denediniz mi

Valefyo
Valefyo

853

Ic Parazit hapi veya ignesini duzenli yaptiriyor musunuz? Bazen tenyalar yuzunden oluyor. Veya uygun fiyat ariyorsaniz istanbul veteriner fakuktesi dahiliye de alev hocamiz var cok dikkatli bir kadin isinde. Bide baska bolume sevk edilirse ucret alinmiyor aklinizda bulunsun. Son olarak o yasta patiye yavru mama veriyorsunuz degil mi? Belki diger kedi daha cok yiyip ona az kaliyor olabilir hepsini gozlemleyin lutfen. :)

Valefyo
Valefyo

853

Evet yeni adiyla cerrahpasa. :) Randevu alinmiyor. Acil ya da jinekoloji bolumunden girin eczanenin karsisinda banko var 45 ya da 50 lira muayene ucreti var dahiliyeden alev hocayi isteyin. Zaten ogretim gorevlisi ve gercekten isinde mucize bir hekim. Ama bazi gunler olmuyor gitmeden arayin lutfen. Tahliller ozele gore cok cok daha ucuz. Bide dedigim gibi mesela jinekolojiye gidecek ultrasyona sevk ediliyor ucret alinmiyor. Sadece muayene ve tahlil.

Evet açıkcası mamayı çok severek yemiyor tahılsız olduğu için. 10 kg aldığım için şuan mecbur veriyorum.

İç-dış parazit düzenli olarak yaptırıyorum. Peki mu istanbul veterine fakültesine randevuyla mı gidiliyor alev hocaya nasıl ulaşabilirim ben. Cerrahpaşadan bahsediyorsunuz birde sanırım dimi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 233 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81603 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR