Kedim Ağlıyor

Levent08
Levent08

220 Puan

Geçici yuvayım.Bir tane 5 6 aylık dişi kedim vardı.Bu ağlayan kediyi ise kömürlükte hareketsiz karanlıkta yatarken evime aldım.Kendisi erkek ve yetişkin.Başlarda sürekli karanlık yerlerde takıldı,ilgilendik hiç hareket etmeyen kedi şimdi evde dolaşmaya başladı.Psikolojisini biraz olsun düzelttik sanırım.Ama bu ağlama sorunu devamında geldi.Acaba kızgınlık içersinde mi?Erkek kedi neden böyle yapar?Yardımcı olursanız sevinirim.

7 CEVAP

Levent08
Levent08

220

güncel

uggur
uggur

19

5-6 aylık kediler kızgınlık dönemine anca girer ya da girmez. Benim bildiğim dişiler 8 aylık olunca giriyor. 5-6 ay erken gibi. Vücunda bir hastalık darbe iz vs var mı? Veterinere bir gösterin isterseniz?

Zeynooo
Zeynooo

4821

Ciftlesme istegi olabilir okudugum yazilara gore erkek kefi 6 aylikken kizginlik girebilir . Psikolojik nedeni de labilir tabiki . Lutfen iyi bir vet goturmeye calisin aci cekiyir da olabilir

Levent08
Levent08

220

Yanlış anlaşıldı sanırım veya ben eksik anlattım.Zaten evimizde sarı 5 6 aylık dişi kedi vardı.Onun yanına bu kömürlükte ki yetişkin erkek kediyi getirdik.Ağlayan erkek olan.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

erkek kediler 7. ayda tamamen erişkin kızgınlık dönemine girer. başka bir sıkıntısı olabilir genede bir psikolog veterinere götürmenizde fayda var burdan yardım edilecek gibi durmuyor

Levent08
Levent08

220

Şuan için ağlaması durdu kızgınlık belirtisiymiş.Bugün koluma o tarz hareketler yaptı kedi sanıp.Dişi kedimiz 5 6 aylık çiftleşirler mi veya henüz yaşı küçük mü? sakıncası var mı?Açıklayabilirseniz sevinirim.

martha
martha

13132

çiftleşebilirler. bence erkek olanı kısırlaştırın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 803 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR