Exclusıon Kısır Kedi Maması Kullananlar

Boz2020
Boz2020

1730 Puan

Herkese merhaba, exclusion kısır mamasını uzun süredir kullananlar varsa kedinizdeki etkilerini sormak istiyorum. Kedim erkek idrar yollarını etkilediği doğru mu?

6 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

118613

Ben Aralıktan beri Exclusion kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadık kedim de çok seviyor. Mamanın kalitesinden içim çok rahat. İlk önce 1.5 kg denedim daha sonra 12 kg aldım. İdrar yollarını etkilediği doğru mu derken neyi kastediyorsunuz ?

Boz2020
Boz2020

1730

Cevabınız için teşekkür ederim. Erkek kedilerde kristalleşme başlattığını okudum t***yoldan. Tedirgin oldum. Sormak istedim.

edadnmzr
edadnmzr

118613

Anladım. Ben burada önerildiğini görüp denedim. Çok memnun kaldım. Kedim kabız olmuştu proplan kullanırken. Bu mamaya geçince hemen düzeldi. İdrar yollarında da bir problemi yok. Tüyleri yumuşacık oldu. Çok fazla iyi yönünü gördüm yani. Kedim tadını da seviyor o yüzden değiştirmeyeceğim gibi duruyor. Sizin de denemenizi öneririm.

Boz2020
Boz2020

1730

Peki teşekkür ederim :) Ben de sığır etlisini sipariş vereceğim şimdi.

Merveabdn
Merveabdn

890

Bende 1 ayı geçti kullanıyorum. Dışkılaması çok daha iyi proplanda hafıf kabız gibiydi. Kedim alerjik sığır etlisini kullanıyorum. Alerjisini tetiklemedi ama kafa kısmında dökülen tüylernede de bi etkisini görmedim. Belkı zamanla etki eder. Onun harıcınde severek yiyor. Secici kediniz varsa yada cabuk sıkılan bu mamayı yer. Tek dikkatimi ceken bu mamaya gectığımden beri daha çok su içiyor. İçeriğinde et olmasından kaynaklı gibi düşündüm. Tahıl vs oranı az belki susatıyordur. Tekrar alıp özellikle iştahsız olduğu zamanlarda kullanırım.

Alexkitty
Alexkitty

1136

Sığır etli kısır mamasını kullanıyoruz hiç sorun yaşamadım çok memnun kaldım hatta kendine geldi oğlum kanlı kakadan kurtulduk idrarında şimdilik bir sıkıntı yok gayet iyi gidiyor tüy dökülmesi var ama sanırım mevsimsel eskiden çok daha fazla dökülüyordu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR