Kedim Bambu Yiyor Sürekli

Lokumcukk
Lokumcukk

17326 Puan

Annemin bambuları ve lokum arasında büyük bir savaş var senelerdir duran bambulara bir aydır kafayı taktı 4 kez kustu nereye koysak tarantula gibi tırmanıp gizlice yiyor kustuğunda farkediyoruz Zehirlenir mi bu deli belkide bizden gizli yiyip kusamamışda olabilir


6 CEVAP

D-O
D-O

11908

İnternette bazi bambu turlerinin kediler icin zehirli olabildigini, bazi turlerinin zararsiz oldugu yazilmis. Sizinki de kustuguna gore midesini rahatsiz etmis, bence yemesin.


Kediyi engellemek imkansiz gibi bir sey, bence bambuyu erisemeyecegi bir yere koyun :)

sevilay28
sevilay28

4421

Benim kedim kendini kustırmadan önce böyle çiçekler yemeye çalışıyor. Özellikle bahar ayındayız, çok tüy döküyorlar. Onları kusmaya çalışıyor olabilir, malt kullanıyor musunuz?

TekirKediMia
TekirKediMia

2935

Mia da son zamanlarda evdeki yapay çiçekleri ısırmaya çalışıyordu. Kedi çimi aldık şimdi onunla ilgileniyor. Siz de böyle bir şey deneyebilirsiniz. Belki karnı ağrıdığı için bitki yemeye çalışıyordur.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Malt olarak multivitamin ve gastrointestinal kullandığınızı söylemişsiniz. Ben yanlış anlamadıysam siz malt kullanmıyorsunuz. Bu iki macunun da işlevi farklı. Ama siz mutlaka bir malt almalısınız. Gimcat in malt soft extra yazan ürünü tüyleri dışkıyla atmak için önemli. Yanlış anladıysam affedin lütfen.
Bir de son olarak kedilerin hepsi böyle. Bambuyu sizin kaldırmanız gerekiyor. Yoksa sürekli yer. Bizim de aloevera vardı. Kaldırdık mecburen.
Geçmiş olsun 🙏🏻😊

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Kedi çimi aldık daha önce hiç ilgilenemedi Malt kullanıyoruz hatta ili çeşit bir multivitamin birde gastrointestinal Bambuları ulaşımıycağı bir yere koyduk ama kesin atlar orayada bişekilde başında bekliyor çünkü

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Yiyip kusamadığı varsa sorun olur mu o endişelendiriyor beni Birde bir rahatsızlığı olduğu için mi yemek istiyor acaba

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 371 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR