Tüy Dökülmesi

elifdogann
elifdogann

607 Puan

Kedimin cinsi uzun tüylü sarman normalde zaten tüy döküyordu sıkıntı değildi ama son zamanlarda aşırı dökmeye başladı mama olarak proplan junior kulanıyoruz 7 aylık daha sizin önerebileceğiniz mama/vitamin vs.. tüy dökülmesini azaltabilecek herhangi bir şey var mı acaba?

7 CEVAP

Hairball mama kullanabilirsiniz ve balik verin tuy yumagi icin malt veya cim kullanabilirsiniz.duzenli tarayin ki tuy yumagi olusumunu azaltin.mama kaynakli olabilir.ya da stresten dokuluyor olabilir.bircok sebep var vitamin eksikligi olabilir.n&d mamayi arastirmanizi oneririm.

elifdogann
elifdogann

607

malt veriyorum aslında belirli aralıklarla,düzenli tarıyorum balıklı mamaya geçmeyi düşündüm ama yavru kedi mamaları hep tavuklu çok fazla mama markası bilmediğim için proplan kullanıyodum önerdiğiniz mamalara da bir bakayım teşekkür ederim.

Acana her yasa uygun ama biraz pahali

elifdogann
elifdogann

607

brewers yeast tableti nasıl sizce tüy konusunda işe yarıyor mu?

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Pro Plan'ı bırakmanızı öneririm

Tuy yumagi olusumunun engellenmesi icin gimcat kullanabilirsiniz,biopetactivein tabletleri vardi heralde bir bakin tuy ve deri sagligi icin tablet,malt var

elifdogann
elifdogann

607

aslında tüy yumağı konusunda problem yaşamadık hiç tüy kusmadı mesela verdiğim malt yeterli geliyor sanırım o da biopetactivein ama dökülme konusuna çözüm bulamadım tabletler dökülme konusunda işe yarıyor diye okumuştum dediğiniz gibi tabletlere bir bakayım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 595 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR