Nature’s Variety Kısır Kedi Maması Kullanan Var Mı?

Exclusion bulamıyorum advance kısır junior alacaktım en son çare ama Ramses kabız oluyor ve çok da severek tüketmiyor. Araştırırken bu mamayı gördüm ama hiç denemedim somonlu kısır maması nasıl deneyen var mı acaba?

8 CEVAP

Somonlu olanı kullanıyorum iki kedim için. 7 kg bitmek üzere severek yiyolar. Mevsim geçişi olmasaydı baya yol almıştık tüydökümünde ama şu bir haftadır tüyleri mevdimden dolayı yüne dökülmeyebaşladı . Ben memnunum

Warriorsans
Warriorsans

133985

Somonlu mamasını denemek için aldık ama henüz denemedik şuan golosi kullanıyoruz memnunuz birkaç ay sonra ancak denerim sanırım son kullanma tarihine baya vardı. Ama genel olarak kötü yorumu nededeyse olmayan bir mama.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Güzel bir mama bence denenebilir. Ben de rotasyonumuza eklemeyi planlıyorum. Kullanırsanız yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Bana da fikir olur. 😊

Galiba kimse kullanmadı. Ben kullanırsam buraya yazarım yorumları

Yarın sipariş edeceğim. Bizimki biraz seçici bakalım alışabilecek mi? Bu aralar çok fazla tüy döküyor inşallah ona da iyi gelir. Biraz yedikten sonra mutlaka yorum yapacağım :)

Teşekkür ederim yarın sipariş vereceğim çok az mamamız kaldı. Çok araştırdım ama artık erteleyemem siparişi. 1.25 kg olanı alıp deneyeceğim.

Kitten13
Kitten13

95

Kedimde çene aknesi sorunu vardı. 1 sene hill’s z/d yedi.Artık sıkılmıştı. Nature's Variety Somonlu kısır kedi mamasına geçtik. Akne oluşmadı, kademeli geçtik ishal olmadı. Ben kedimde tavuk alerjisinden şüpheleniyorum. Sadece somon içermesi hoşuma gitti. Kedim de iştahla tüketiyor. Bence deneyebilirsiniz.

Kedinizde ki çene aknesini halletmek için seramik mama kabı deneyebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80341 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR