Teşekkürler Petlebi!

Herkese merhabalar, bu son açtığım konu/soru olacak. Ben bu siteye üye olurken öylesine, 'geçici mail' ile üye oldum. Soru sorup çıkacaktım, fakat daha sonra onlarca soru sordum, yüzlerce cevap aldım. Kısacası bu siteyi ve hayvan sever sizleri çok sevdim. Şimdi siteden, hesabımdan çıkış yapacağım ve bir daha giremeyeceğim. Çünkü dediğim gibi geçici mail ile bu hesabı oluşturdum, ne mail adresini ne de şifreyi hatırlamıyorum. Her neyse ben gitmeden, bu siteye ve sorularıma cevap veren/vermeyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Özellikle adını vermeyeceğim ama, mesajlarda konuştuğum hayvan sever ve yardım sever bir dostuma ayrı teşekkür etmek istiyorum. Adını vermedim ama o bunu okuyunca anlayacaktır.


Klasik olacak ama temennilerim var. O temennilerim de: Bu siteye üye olan kişi sayısının ve hayvan sever sayısının artması. Hayvan mamalarında vergi indirimleri ve diğer tüm indirimler. Sokak hayvanların aç kalmaması ve en önemlisi de şiddet ve insanlık dışı tecavüz gibi olayların olmaması. Hayvan barınaklarının sık sık denetlenmesi ve daha yaşanılabilir bir yer olması. Hayvan sever grupların daha çok örgütlenmesi ve çığ gibi büyümesi. Maddi durumu iyi olanların barınaklara ve derneklere mama yardımı etmesi. Ve herkesin yemek artıklarını mahalle/sokak köşe başlarına koyması, hiç olmazsa da bir kap su koyması.


Herkese tekrar teşekkür ediyorum, yazacağınız cevaplara cevap yazamayacağım ama belki bir gün yine bu siteye tekrar üye olurum. Kalın sağlıcakla.

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 249 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR