Kedi Su Pınarı/Şelalesi

hazalaydin
hazalaydin

4854 Puan

Uygun fiyatlı ve kullanışlı su pınarı tavsiyelerini alabilir miyim? Kedim çok seviyor su içmeyi ve oynamayı uzun zamandır düşünüyorum ama içime sinen bir şey bulamadım daha

6 CEVAP

Küçük bir su motoruyla kendinizin yapmanızı öneririm en kârlısı bu ekonomide bu olacaktır :)

yumak_bey
yumak_bey

12570

Adını unuttum markanın ama Petlebi'de olanlar en uygunları bence, imkânım olsa alırım. Elektrikle çalışıyor ama dşkkat edin taktığın priz vs. gizleyin kabloyuda kapatın ( dışardan uzanan kablolar için ) elektrikçilerde vardır diye düşünüyorum kabloyu çünkü ısırırsa Allah korusun elektrik çarpar :(

Palyaco
Palyaco

218519

1 yıldır ferplast kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Kedim sadece çeşmeden su içtiği için ben de bu aralar arayıştayım ancak bizimkinin kablo ısırma huyu olduğundan çok cesaret edemiyorum almaya.


Araştırdığım kadarıyla haznesi çelik olanlar en sağlıklısı, plastikler bakteri üretiyor. Zaten piyasade çelik hazneli birkaç marka var. Catit, ewilibe ve markası belli olmayan yurt dışından gelen birkaç ürün. Fiyatları da 500 TL.'den başlıyor. Hatta a li xp ress'ten getirtecekseniz daha ucuza bile gelebiliyor bazı ürünler, bir göz atın derim.

hazalaydin
hazalaydin

4854

Coook teşekkür ederim herkese cevapları için göz atacağım dediklerinize:)

Valefyo
Valefyo

853

190 liraya cado pet aldim ben. 2 litre su aliyor. Normalde icinde 1 filtre cikiyor ama fiyat artmadan ben yine internetten 3 lu filtre satin aldim 57 liraya her ay degistirmek icin. Urun yakin zamanda bozulmazsa cok memnun kaldim simdilik. 2 metre de kablo uzunlugu var. Alacaginiz urunun yedek filtre fiyatina bakij ve bulunurluluguna. Cunku her ay degistireceksiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 362 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR