Yavru Kedim Duruldu Hasta Olabilir Mi?

fanajal
fanajal

747 Puan

Selam arkadaşlar.Bizim 2 aylik Vampirella bugün devamli uyuyor hiç bir şeye bulasmiyor kafasi kalkmiyor cok şaşkınım.Hava kapandi ondan olabilir mi?Her türlü komandoluklarina alismisken şimdi Bezgin Bekir modunda.Oysaki dün gece düz duvara tirmanmaya çalışıyor du?

3 CEVAP

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Eğer sadece bir gün olduysa endişe edecek çok bir şey yok. Yemesine içmesine, dışkısına bakın. Normalse genelde endişe edilecek pek bir şey yok demektir. Gözlerinde akıntı var mı kontrol edin. Patilerine dokunarak ateşine bakabilirsiniz. Ama yavru kediler zaman zaman durulabiliyor böyle. Zencefil bir defasında 2 gün boyunca yattı hiçbir şey yapmadan. 2. günün sonunda bütün evi yıkmıştı. Devirebilecek her şeyi (lambader ve sehpa gibi) devirip gece uyutmamıştı beni :)

byzkpln
byzkpln

4731

Şuan benim yavrumda öyle kudurup ardından hemen uyuyor. Normalde hiç uyumuyor hiç yorulmuyor diye şikayet ederdim. Bugün hoplayıp zıplıyor 20 dakika sonra uyuyor. Önceden bu süre saatleri alırdı. Havalardan sanıyorum ☺️ Takip edin oyuna teşvik edin gözünüz üzerinizde olsun geçmiş olsun

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Başka herhangi bir sorunu yoksa bence normaldir. Bir günü diğerini tutmuyor bizimkinin de. Son günlerde çok hareketliydi. Bugün hep uyuyor mesela. Dışkıda, idrarda, mama yemede, su içmede vs bir sorun yoksa endişelenmeyin derim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 234 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR