Kedi Nasıl Uysallastırılır

Sulemiss
Sulemiss

3296 Puan

3 aylık tekir kedim var kahverengi çizgili olanlar varya bazen enerji depolaması yapıp bana ve evdekilere saldırıyor kol ayak falan ısırıyor çok kötü bi şekilde bu nasıl geçer biraz daha büyürse kanatır her yerimizi bunu engellemenin bir yolu yok my sakin uysal olmasını istiyorum.

2 CEVAP

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

3 aylık kedi ısırarak oynar gayet doğal o ısırınca bağırmadan sert vi tonla hayır diyip elinizi çekin ve oynamayı bırakın yüz vermeyin bunu her ısırdığında yapın ısırabileceği oyuncaklar alın matatabi çubuğu çok iyi enerji attırır peluşlar da güzel ben plastik önermiyorum pek boyası çok çıkıyor aynı şekilde tüylerin de boyası kolay çıkabiliyor bazen ve küçük parçaları varsa koparıp yutabilirler ona dikkat edin

Nadenge
Nadenge

6605

Daha çok küçük ve tam bir enerji bombası. Şu an kardeşleriyle deli gibi oynama zamanı. Kardeşi olmadığı için bu görevi siz üstlenip günde birkaç saat bayağı yorulacağı şekilde oyun oynatın, koşturun onu. Bizimkiler iple oynamayı çok seviyor mesela. Ben geniş bir odaya geçip kalınca bir ip alıyorum ucuna da bir kağıdı buruşturup bağlıyorum ve etrafımda o ipi döndürüyorum. Bizimkiler bayağı oynuyor ve yoruluyorlar. Elinize ayağınıza pusu kurup saldırması esnasında çok tepki vermeden uzaklaşın. Tepkiniz sadece yüksek sesle hayır ya da şiiişt diyerek verin. Siz elinizle kolunuzla tepki vermedikçe bu oyunu ona cazip gelmeyecektir. Çünkü eliniz ayağınız ona hareket eden bir av gibi gözükmeyecektir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 176 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR