La Vital Kedi Maması Kullanan Var Mı?

ElifMina1
ElifMina1

891 Puan

Felicia’ya kıyasla LaVital maması orta segmentte nasıl bir mama acaba?

3 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Felicia'nın içeriği Bonacibo, Molly ve Prochoice ile neredeyse aynı. Hatta Felicia ve Bonacibo'nun yavru kedi mamasının içeriği TAMAMEN AYNI. Eğer üşenmiyorsanız internetten direkt kıyaslayabilirsiniz.


Ama Felicia akıllılık yapıp 2 katı pahalıya satıyor. Yani sizin yerinizde olsam Felicia veya Lavital yerine giderim Bonacibo, Prochoice veya Molly alırım.

Palyaco
Palyaco

218519

Felicia da gluten yok lavital de var ben gluteni tavsiye etmiyorum

Poncimin
Poncimin

116364

@dilanbulent


Evet içerikleri neredeyse birebir aynı hatta analiz değerleri bile aynı. Tek tek girip içeriklerine bakmaya üşenenler için şu konuda örnek olsun diye Bonacibo, Felicia, Molly markalarının kısırlaştırılmış tavuklu mamalarını karşılaştırmıştım. İsteyenler bakabilir:


https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/125236-felicia-ve-bonacibo


Sadece şunu diyim Felicia'nın normal yavru maması dışında bir de Kitten and Mother diye ayrı bir kuzulu yavru kedi maması var. Bu mamasının analiz değerinde Protein %40, Yağ %20. Yavru maması alınacaksa düşük-orta bütçede belki bu mamasına bakılabilir çünkü analiz değerleri diğer saydığımız markalardan önde ve yavru kedinin gelişimi için güzel değerler. Onun dışındaki diğer tüm mamalarının içeriği ve analizi Bonacibo ve Molly ile neredeyse birebir aynı. Hangisi fiyat olarak uygunsa ona bakılabilir.


LaVital ise içerik olarak o kadar güzel değil ama içerisindeki vitamin ve mineraller yani ilaveler kısmı iyi. Vitamin çeşitliliği fiyatına göre güzel ayarlanmış. Bütçe düşükse belki bir ihtimal denenebilir. Daha önce kullanmadığım için kedilere etkisi nasıl olur hiç bilmiyorum, mamayı kullananlar mama hakkındaki yorumlarını yazar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 339 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR