Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Kızım için kaliteli işe yarar,
Multi vitamin
Kalsiyum
Biotin çinko
Vitamin
Marka olarak önerir misiniz ?
Aminosol uygun fiyatlı hemde iyi bir vitamin
Öncelikle şunu söyleyeyim; eğer iyi bir mama kullanıyorsanız ekstra vitamin kullanımına gerek yok sağlık durumları haricinde.
Diafarm markasını önerebilirim özellikle vitaminler konusunda çok güzel ürünleri var.
Gimcat markasının da multivitamini gayet iyi.
Bio Pet Active markasının tablet şeklinde multivitamini var o da çok övülen bir üründür. Bu markanın başka vitaminleri de var deri/tüy sağlığı gibi.
Benim kedim yavruyken vitamin macunu olarak VMP Cat Paste isimli vitamin macununu kullanmıştım çok kaliteli bir vitamindir.
Bademthecatt
Pek anlamıyorum bu işlerden ama şu kızım da kararsız kaldım👇
tuz kompleksidir
Dilanbulent
Yazdıklarınızı inceledim baktım ürünler güzel içerikleri de iyi kullanıcı yorumları da iyi
Bana kalırsa yazdığınız ürünlerin hepsini alırım öyle mi yapmalıyım yoksa tek vitamin de sabit şekilde devam mı etmeliyim ?
Aslında vitamin gerekmediği durumlarda kullanılmamalı. Kedinin ihtiyacı yoksa bir dolu vitamin vererek hem böbrekleri yoruyoruz hemde bazı vitaminler vücutta biriktiği için çok zararlı. Aslında çoğu vitaminin sağladığı tek şey pahalı bir çiş oluyor :d önerilerime gelicek olursak, ben vetsplus ve biofeline tabletlerinden memnun kaldım. Ayrıca gimcat multivitamin macunuda güzel hemde çok severek yalıyorlar.
İsterseniz hekiminizede danışabilirsiniz ben danışmıştım kullanabilirsiniz demişti ve hasta kedilerin iyileşim döneminde kullanıp çok yararını görmüştük. İçeriğindeki tuzun dengeli olduğunu düşünüyorum sonuçta vitamin her canlı gibi kedilerimizinde tuza ihtiyacı var aşırı tüketilmesi bir takım hastalıklara yol açabilir o yüzden hekiminize danışarak 7-10 gün kullanabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum yorumlarınız ve yardımlarınız için .
Tek vitaminle devam edin her şey gibi onunda fazlası zarar 🍀
Warrionorsans
Bize gerekiyor vitamin inanın
Kızım da sorunlar var veteriner ile görüşme sağladık onun önerdiği vitaminleri pek beğenmedim en son 2.5 hafta önce kontrol sağlanmıştı vitamin eksikliği olduğu kesinleşti dediğim gibi kendi ürünlerini satıyorlar elbette vardır bir bildikleri ama herşeye de inanmamak lazım kısa süreliğine gimcatdan destek aldık
Sizlere danışmak istedim
Vet plus sepete mutlaka eklendi gimcat da öyle
Sadece biofeline ve bio pet de kararsız kaldım sizin dediğinizi de inceleyeceğim
Teşekkürler
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.