Bozita Ve Hills

Yıl 2022 ve günümüz Türkiye şartlarında her şey pahalı. Mama seçimlerimizi de epey zorlamakta. Hills’in kısırlaştırılmış kedi mamasını almak isterken iç sesim çok uzun zamandır Bozita ile artık tanış demekte. İçerik olarak ve hem de fiyat olarak sizce de Bozita Hills’den daha iyi değil mi? Birisi bana yardımcı olabilirse sevinirim.

3 CEVAP

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Hills klinik mamalarında çok iyi ama normal mama olarak ben bozitayı tercih ederim

PaladinLucie
PaladinLucie

1035

MALZEMELER: İÇİNDEKİLER: Mısır, tavuk ve hindi unu, mısır gluteni unu, ton balığı unu, hayvansal yağ, mineraller, hidrolize protein, balık yağı, keten tohumu.


Chicken 24% (dried chicken 20%, chicken broth 4%), dried potato*, pea starch*, bonefat* 13%, lamb* (freshly prepared 12%), dried beef protein 6%, dried pig protein 5%, lignocellulose* 4%, potato protein*, fish meal* 2%, minerals, chichory inulin* (FOS 0.63%), dried beet fibre*, mannan oligosaccharides* (MOS 0.2%), yeast* (ß-1,3/1,6-glucans 0.1%), glucosamine 0.05%, chondroitin sulphate 0.004%.


Üstteki Hills altta ki Bozita. Hills'te gerçek et bile kullanmamışlar utanmadan yüksek fiyata satıyor veterinerlerde öneriyor inanılmaz.
Şuan Acana ve Orijen kullanıyorum bir alt mamaya geçecek olsam gözüm kapalı Bozita seçerdim.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Bencede bozita alabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 377 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR