Relax Paste'ler İşe Yarıyormu?

Midnightoil
Midnightoil

1127 Puan

Merhaba,


Küçüklüğünden neri bizim oğlanın tırnaklarını uyurken keserdim, pek itiraz da etmezdi. Ancak 1 yaşını doldurdu ve uyurkende olsa asla tırnak kestirmemeye başladı. Veterinere sadece bu yüzden götürüp streslenditmek istemiyorum. Aklıma bu relax paste olayı geldi, acaba sakinleşirde yapabilirmiyim diye. Deneyimlerinizi beklerim.

4 CEVAP

Ben eve ikinci kedi geleceği ya da yolculuğa çıkacağımız zaman birkaç kere kullandım. Çok düzenli kullandığım söylenemez ama tek ya da 3-4 kullanımda sonuç veren bir şey değil. En azından ben sonuç alamadım.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Kullananlardan işe yaramadığını duymuştum

D-O
D-O

11908

Ben kisirlastirmadan once kizginliktayken, tasinma surecinde ve veteriner yolculuklarinda kullandim. Ne derece etkiliydi bilemiyorum ama kizginlik doneminde geceleri uyumasını kolaylastirmisti en azindan 4 saat falan sakince uyuyordu. Tasinma surecinde de etkili oldu gibi ama feliway sprey de kullanmistim eve sikmistim onun da etkisi olabilir. Kesin etkisini olcmek zor :D
Oyle aman aman buyuk sakinlik saglamiyor ama kizginlik doneminde ust uste birkac gun kullanimda az da olsa etkisi vardi diyebilirim. İsterseniz bir deneyin ama cok buyuk beklentiniz olmasin

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Tırnak kesiminde bir sonuç alacağınızı sanmıyorum. Biz kızgınlık döneminde birkaç kez vermiştik. Uyumasına yardımcı olmuştu diyebilirim. Bir de yolculuklarda kullanıyoruz. Yine aynı şekilde biraz uyku yapıyor. Ama öyle dalgın uyumuyorlar. Bence tırnak kesiminde yine tepki verir. Tabi kediden kediye de etkisi değişebilir. Benim kedimde etkisi bu şekildeydi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR