Britcare - Hills - Felicia

Anket

BritCare kitten
(8 oy)
Hills Ton Balıklı kitten
(11 oy)
Felicia Hamsili kitten
(1 oy)
Toplam (20 oy)

Bu 3 mamadan hangisini almalıyım ?

10 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116485

Britcare derdim içerik anlamında en iyisi o ama ishal şikayeti yaşayan da var, kedisine iyi gelen de var. Direkt risk almak ister misiniz bilemem. Bir kere büyük boy paketini mamayı denemeden kesinlikle almayın. Direk risk almak istemezseniz başka bir mama alın, onunla devam edin. O mamayı kullanırken sonrasında Britcare denemek isterseniz, küçük veya orta boy Britcare mama alıp miktarını yavaş yavaş artırarak kullandığınız mamasıyla karıştırıp verebilirsiniz. Bu sürede bir sorun gözlemlemezseniz Britcare geçebilirsiniz. Biz Acana kullanıyoruz ama ara öğünlerde arada bir Britcare'in Hassas Sindirim mamasını veriyorum, ishal sorunu olmadı. Yakın zamanda aldığım Acana mamayla ilgili bir sorun oldu ve değişim talebi ile gelecek yeni mamayı beklemek zorunda kaldık. Yaklaşık 5 günlük kullanım için ani bir geçişle Britcare'in Hassas Sindirim mamasına geçmek zorunda kaldık, elimde tek o mama vardı. Sadece Britcare verince 2. günü kakasını hafif yumuşattı ama öyle denildiği gibi bir ishal olmadı. Kefir desteği ile de düzeldi zaten. Yani ani geçiş yapmama rağmen 5 gün kullandım, sorun yaşamadım. Şuan Acana kullanıyoruz. Britcare tercih eder misiniz karar sizin.


Özetle Britcare aralarında en iyi içeriğe sahip olan onu bir kere bilin de dediğim sebepten ötürü denemeden almazsınız diye illa "bu üç mama arasından" seçecek olsam Hills derim. Ama bu saydığınız üç mamaya alternatif olarak yakın fiyatlarda mama sıralaması yaparsam bu listeyi şu şekilde genişletebilirim. En iyiden daha alt segmente doğru sıralama şeklinde yaptım. Unuttuğum mamalar olabilir aklıma gelenleri yazdım.


1 • Sanabelle
2 • Bozita
3 • Advance
4 • Proplan
5 • Happy Cat
6 • Hills
7 • Felicia


Happy Cat'i yazdım fakat belirteyim Minkas olan serisi ekonomik segment için çıkarılmış alt serisidir, bu serisini önermem diğer serileri çok daha iyi. Listeye de diğer serilerini baz alarak koydum. Felicia'nın ise hem 1 ila 12 aylık yavrulara uygun hem de anne kedilere uygun olan ayrı bir kitten and mother diye kuzulu yavru kedi maması var. Felicia alınacaksa bu mamasını alın derim o yüzden listeye koydum. Bu mamasında Protein %40, Yağ %20. Fiyatına bakarsak içerik orta kararda olsa da analiz kısmı yavru kediler için iyi değerlerde. Felicia'nın bu dediğim maması dışındaki mamaları Bonacibo ve Molly ile neredeyse birebir aynı. O yüzden yavru kedi için tek o maması alınabilir, diğer mamaları için Bonacibo, Molly, Felicia arasından hangisi fiyat olarak uygunsa o alınabilir. Sıralamayı bu şekilde yaptım, son tercih size kalıyor.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Tabiki brit ama dikkatli geçiş yapın ve küçük paket alın bazı kedilerin sindirim sistemine uygun olmuyor

dilanbulent
dilanbulent

17291

Kesinlikle Hills.

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117594

Hill's derim ama çoğu kediler maalesef pek severek yemiyor ama kalite açısından tercih edilebilecek mamadir
Açıkları satılıyor biraz alın ilk başta yiyorlarmış gibi yapıyorlar ertesi gün asla yemiyorlar bir kaç gün deneyin severse paket halinde alırsınız


Ve ya şuan ki yediği mamayla karıştırıp alışmasını da sağlayabilirsiz .

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Brit care derim. Ama tabi geçişi biraz uzun tutmak gerekir. Dışkı takibi de şart. Bazı kedilerde ishale sebep olabilen bir mama.
Brit care olmasa ikinci tercihim hills olurdu üçü arasından.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Brit care geçişi 1 aya yayarsanız kefir veya yoğurt verirseniz belki ishal sorunu yaşamazsınız

CalicoMia
CalicoMia

4967

Şahsen brit derim fakat çok ishal şikayeti var deneme paketi alıp bi denemeniz lazım yoksa problem olabilir

MMiamu01
MMiamu01

9872

Hills te Brit çare de çok iyi markalar

MMiamu01
MMiamu01

9872

Eğer uygun fiyatlı güzel bir mama arıyorsanız felicia da idare eder

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Brit care derim. Ama tabi geçişi biraz uzun tutmak gerekir. Dışkı takibi de şart. Bazı kedilerde ishale sebep olabilen bir mama.
Brit care olmasa ikinci tercihim hills olurdu üçü arasından.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 703 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR