Biotin Çinko , Multivitamin

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491 Puan

Bu iki vitamini birlikte mi vermeliyim ?
Yoksa belli saat aralığında mi?

7 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17235

Eğer iyi bir mama kullanıyorsanız ekstra bir vitamine gerek yok. Her şeyin fazlası zarardır. Eğer kullanacaksanız da 1 tane vitamin yeterli. Fazla vitamin hastalıklara yol açar. Fazla vitamin verince kediniz aşırı sağlıklı olacak sanmayın tam aksine ters etki yaratır hiç gerek yok kullanacaksanız 1 tane multivitamin yeterlidir.


Dün açtığınız başlıkta da güzel vitaminleri sıralamıştım ama kopyala yapıştır yapacağım aşağıya belki görmemişsinizdir diye.


Diafarm markasını önerebilirim özellikle vitaminler konusunda çok güzel ürünleri var.
Gimcat markasının da multivitamini gayet iyi.
Bio Pet Active markasının tablet şeklinde multivitamini var o da çok övülen bir üründür. Bu markanın başka vitaminleri de var deri/tüy sağlığı gibi.
Benim kedim yavruyken vitamin macunu olarak VMP Cat Paste isimli vitamin macununu kullanmıştım çok kaliteli bir vitamindir.

dilanbulent
dilanbulent

17235

Tekrarlıyorum: birden fazla vitamini aynı anda kullanmayın. Fazla vitamin her canlıya zarardır, fazla vitamin verince kediniz aşırı sağlıklı olacak sanmayın tam aksine ters teper.

Palyaco
Palyaco

218519

Vest plus taurin vitamin kullanın hepsi var içinde sadece o yeterli hem tüy sağlığı hem taurin hem tüm vitaminler var

martuyl
martuyl

12408

Expert degilim ama mantıken bir zararı olmamalı çunku neden? Bildigim kadarıyla multivatimlerde ekstra çinko yok dolayısıyla fazladan alım gibi bir tehlike olmaz. Birlikte alımında da kotu bir etkileşim olacagını duşunmuyorum çunku birbirinin emilimini bloke edecek bi kombinasyon yok. Ama işte her gun alınıp alınmaması gerektigini veterinerinize tekrar bi sorun isterseniz.

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491

Dilanbulent


Konuma yazmış olduğunuz önerileri tavsiyeleri okudum gayet de güzel tavsiyeler de bulunmuşsunuz ben de cevap yazmıştım .


Önermiş olduğunuz bio pet active multivitamini veterinerimize danışarak aldık


Yanlız kızımın rahatsızlıkları çıktı bağışıklığı çok düşmüş ekstra başka şeyler de var multivitami ve biotin çinko desteklenmesi gerektiğini söyledi kendi de bir kaç vitamin önerdi de ben pek nedense sıcak bakmadım .


Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için ❤️

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491

Palyaço


Vets plus+ yaş mamalari sipariş verdim diğer hafta gelir yavrulara kullanırım onları da veterinere danışıp kullmalımıyım diye sormam lazim fazla gelebilir diye de düşünüyorum
Teşekkürler

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Veterineriniz ne derse onu kullanın ekstraya gerek yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 245 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80651 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR