Kedi İç Dış Parazit

linaaasr
linaaasr

309 Puan

scottish fold kediye iç dış parazit olarak ne önerirsiniz internetten faydalanmak istiyorum

5 CEVAP

yumak_bey
yumak_bey

12570

demek istediğinizi anlayamadım kendiniz mi yapacaksınız? öyleyse dış paraziti bulursunuz da kaliteli olmaz iç parazit zaten bulamazsınız veterinerlerin aldığı toptancılar var herkese verilmiyor aşılar.

aslihan_e
aslihan_e

128420

Sizinki narin bir cins, bence dış paraziti yoksa dış parazit yaptırmayın ve kaka analizi ile iç parazit var mı baktırın öyle iç parazit hapı verin.

aslihan_e
aslihan_e

128420

Ya da iğne damla ne ise

Beyza07000
Beyza07000

657

Veteriner hekiminize yapılması parka kalite ve orijinallik için daha iyi eğer ben yapicam diyorsanız yine aşıyı veteeinerden alıp kendiniz yapabilirsiniz

Bbgm
Bbgm

2834

Bi diger arkadasinda dedigi gibi eger hali hazirda paraziti yoksa ve evden cikmiyorsa baska cocuklarla temas etmiyorsa asiya gerek bile yok aslinda. Biz mecburi veteriner ziyaretlerimiz oldugi icin tedbir amacli yaptirdik ama bende bundan sonra 4-5 ay dolana ladar yaptirmak istemiyorum. Sonucta paraziti olduren toksinler cocuklarada o an olmasada uzun vadede birikerek zarar verecek kalici organ hasarlari olacak yaslilikta.. hasta olmasaniz bilr tedbir olsun diye 2 ayda bir toksin madde ictiginizi dusunun aslinda cok sıkıntılı bir sey..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 182 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR