Disari Cikarma

betulbakioglu
betulbakioglu

13684 Puan

yasadigim yerde havalar cook sicakladi kedim de camin onune gecip kedilwrle bakisip miyavliyor kucagima alip dolastirsam veya gezse biraz sorun olur mu? ya da gerek yok mu

2 CEVAP

Bbgm
Bbgm

2834

Aşılari tam ise neden sorun olsun.. ama bi kere cikarirsaniz daha sonra istemesi ihtimalinide göze alin bence :)) dogada olmak, temiz hava almak onlarinda hakki bende cok istiyorum kedilerimi çikarmayi ama asilarini olana kadar hic cikmadiklari icin disari cikinca kiyameti kopariyorlar korkuyorlar :/ ama cikmak istiyorsa sizin cocuk ve asilari tamsa bence hic sorun olmaz.cokta guzel olur. Yabanci cizim yutmasin bi yerine birsey batmasin mesela temiz cimlerde tasmali sekilde gezebilir. Komsunun kedisi geziyor cokta keyif aliyor :)

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kedinizin diğer kedilerle temasını önlemeniz gerekir. Çimenlik/kumlu alanda dolaşmamalı pire kene kapabilir. Arabaların çok geçtiği yada çok fazla insanın olduğu yere de götürmeyin. Kedilerin çok olduğu yerlerde gezmemeli hastalık kapma riski olur. Ayrıca kedinizin aşılarının tam olması büyük bir artı kazandırır bu durumda. Tasma takmadan da çıkarmayın derim ani bir şeyden korkup kaçmaya çalışır falan riske atmaya gerek yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 195 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR