Diş Taşı Ve Ağız Sağlığı

Meltemiyl
Meltemiyl

860 Puan

Herkese merhaba. Yakın zaman önce sokaktan sahiplendiğimiz yetişkin kedimizin ilk muayenesinde hekimimiz ağız içinin bakımsızlıktan biraz kötü olduğunu, tartarların mevcut olduğunu söylemişti. Ancak kedimiz biraz hırçın olduğu için evde fırçalama yapmak mümkün değil, asla ağzına dokundurtmuyor. Hekimimize tekrar gittiğimizde tartar ve ağız sağlığı için narkoz almak yerine bir ürün kullanıp kullanamayacağımızı sorduğumda durumunun ileri seviyede olmadığını ancak bu tarz ürünlerin de tartar için işe yaramayacağını söyledi. Narkoz verip temizlemem gerek ancak o işe yarar dedi. Şöyle ki kedimizi zaten yakın zamanda kısırlaştırdık ve narkozdan çok kötü etkilendi, zor bir süreçti, bu kadar kısa süre içerisinde tekrar narkoz almasını hiç istemiyorum açıkcası. Böyle bir sorun yaşayan ve çözüm için bir ürün kullanıp memnun kalan var mıdır aranızda? (Dişler sarı, tartar ve ağız kokusu mevcut)

3 CEVAP

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba,


Veterinerinize danışarak Biodent Hexidine içme suyuna katarak kullanabilirsiniz. Parmağınızla diş temizleme jelini haftada 2-3 kez uygulamayı deneyebilirsiniz. Bir de Gimcat'in bazı ödül mamaları var ağız sağlığı için, ne kadar etkili çok emin değilim biz günde 1-2 tane veriyoruz. Umarım faydası olur size de.

Palyaco
Palyaco

218519

Dr natures dental suya damlanın en iyisi 250ml suya 5 damla

eneskolon
eneskolon

13447

biodent hexidine kullandım fakat ağız kokusunda bi azalma görmedim palyaconun tavsiye ettiği dental bitsten memnunum onun dışında tek çare mecburen fırçalamak benim kedim fırçalatmasada uyurken felan zorla fırçalıyorum kedi size alıştıktan sonra fırçalamayı deneyebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 305 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR