Arkadaşlar Bu Urunu Bilen Kullanan Var Mi?

Bbgm
Bbgm

2834 Puan

Basliktada dedigim gibi bu urunu denemis kullanmis olanlar var mi? Parasina deger mi? Bilen varsa performansi hakkinda bilgi verebilir mi?


12 CEVAP

Jeffroshum
Jeffroshum

5633

Furminator değil de başka bir markanın olan var sert zeminlerde çok işe yarıyor. Kıyafette kullanacaksanız önermem. Halılarda bunu. koltuklarda çarşaflarda yatay sürtmeli bi şey var onu. Kıyafetlerdeki rulo kullanıyoruz.

Ben bunun uygun olanını aldım beyaz ********da kedi tüy toplayıcı yazınca çıkıyor çok memnunum tabi ki süpürge ile supuruyoruz ama böyle günlük kedinin yattığını oturduğu yerleri toplamak için çok iyi oluyor. Sizin sorduğunuz ürün çok pahalı bence uygun olan işinizi görür

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117594

İlk bakışta gırgıra benzettim :)
Gırgır alsanız daha iyi .
Fiyat olarak kendi açımdan yazacak olursam çok pahalı o paraya değmez diye düşünüyorum .
Yine de sizin kararınız

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117594

Elektrikli süpürgelerin turbo başlığına da benziyor 😂


Rulo ile devam edin size tavsiye edeceğim parex mega boy olanları var yanında yedek 2 adet de rulo 60 li süper kaliteli ve güzel topluyor 70 TL olması lazim şuan da ben indirimden almıştım çifter çifter 4 ay oldu bir açılmamış mega boy + 1 tane de rulo
kaldı t r e n d y o l dan bakın isterseniz ki benim kızım aşırı tüy döküyor tek yaprak ile koltuklar üstüne 3 metre halimi bile temizliyorum:)

teddybal
teddybal

123878

Şu videoda var bu;
https://youtu.be/1_b3SRRwhE0

Bbgm
Bbgm

2834

Urunden videoyu da izleyince caydim :) camadir makinesinde yikanirken tuyleri toplayan bir urun bulacagim illaki vardir dogru urunu bulmak lazim sadece :)

D-O
D-O

11908

Hazneli tuy toplayici diye arattiginizda cikan urun cok begenilen sevilen bir urun. Ben de yakin zamanda almayi dusunuyorum. İzledigim videolarda ise yaradigini gordum. İsterseniz ona bakin :)

Ozzey
Ozzey

118727

Merhaba. Biz roll on kullaniyoruz. Haftaya indirime girecek a101den alacagim. Roll on lar da cok pahalandi.


:((

Bbgm
Bbgm

2834

Aynen girgira benziyor :)) aslinda beni cezbedende o oldu biraz. Yani toplama ozelligi cok cok iyiyse ve girgir gibi guzel bi kullanimi varsa ilk imksnim oldugunda almak istiyorum acikcasi :) ah bi kullandim super performansli falan diyen olsa..

Bbgm
Bbgm

2834

Tavsiyelerinizin hepsine bakacagim en verimli olanini derhal alacagim arkadaslar tesekkurler

CalicoMia
CalicoMia

4967

Aynı ürünü bugün bende inceledim hatta süpürge halini de fakat pek olumlu yorum yoktu bende bundan sipariş ettim https://ty.gl/zlbbopp2c0

Bbgm
Bbgm

2834

Bunun duz olanini almistim kirmizi yerleri ayniydi pek verimli olmadi. Birde bizim özellikle kizin tuyleri cok cok ince mesela oglanin tuyler gene toplaniyorda kizinkiler dokuldugu yerle butunlesiyor resmen buradan birisi islak bez onermisti o guzel oldu ama yinede hala isimi kolaylastiracak yontemelre bakinmaya devam. Ozellikle giysiler her yikamadan sonra tek tek utu yapar gibi extra bir ugraş oluyor.
https://www.******.com.tr/12-K%C3%BCreler-hayvan-giderici-%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/dp/B075NGK26B bunu arastiracagim birde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 444 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR