Yaş Mama Alırken Kısırlaştırılmış İbaresi Olmalı Mı?

Seneca
Seneca

2701 Puan

Kedime ödül maması almak istiyorum ama ödül bisküvilerinde ve yaş mamalarda özellikle "kısırlaştırılmış" yazmıyor. Olan seçenekler de çok az. Böyle yazmayan mamalardan almamda bir sakınca olur mu? Hediye gelen sticklerde de yazmıyordu ama içeriklerini beğendiklerimi o atıştırmalık diye önemsememiştim, kedim de yemişti. Yaş mama alış verişimde aklıma geldi. Acaba ayrıca kısırlaştırılmış ödül maması mı almalıyım yoksa sorun olmayacaksa şayet alabilir miyim?

3 CEVAP

D-O
D-O

11908

Yas mama ve odul mamasinda illa kisirlastirilmis yazmasi gerekmiyor. Ben normal yetiskin olanlari veriyorum. Kuru mamayi kisir vermek onemli.

Seneca
Seneca

2701

Evet kuru maması kısır mama. O kısır mama olunca ben de ister istemez diğer yiyeceklerinde de kısır diye aratıyorum, birçok ürün ekranımdan siliniyor. Farklı şeyler denesin istiyordum ona canım sıkılmıştı, öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim :)

Aygk
Aygk

188

Petshop dükkanımız var, kısırlaştırılmış kediler için olanların hepsinde strelised yazar. Ben çok farkının olduğunu düşünmüyorum ama yağ oranları galiba farklı yapan. Kısırlaştırılmış kediler kilo almaya daha yatkın oldukları için üretiliyor. Eğer kendiniz hareketliyse sorun olmayacağını düşünüyorum çünkü sorun etmeden kısır kedisine bunu seviyorum diye normal kedi maması alan müşterilerimiz de var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 235 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR