Sipraktin Şurup

bdurcak
bdurcak

1457 Puan

kedim 3 gündür iştahsız doğru düzgün mama yemiyor. dün veterinere götürdük kan tahlilleri yapıldı. bağışıklığı düşük dendi ve sipraktin şurup verildi ama kedim şurubu içmiyor. zaten prospektüsünde de etil alkol içerdiği yazıyor. şurubu içtiği gibi kusuyor. daha önce bu şurubu kullanan var mı?

6 CEVAP

Nhr54
Nhr54

978

Kedime değilde kendim bahar alerjisinde kullanmıştım. Yan etkisi sadece iştah açma normal alerji şurubu ben öyle biliyorum. Bende acayip uyku yapıyordu sürekli uyuyodum. Bilemedim şimdi kediye nie verdi iştahımıda açmamıştı benim. Ben olsam şahsi fikrim kullanmadım.

bdurcak
bdurcak

1457

iştah açması için verdi 1 ml vereceğiz sözde ama 0.1 bile veremiyoruz ağzına değdiği an kusuyor. dün akşamdan beri içirmeyi denedik ama hep kustu o yüzden bir daha vermemeye karar verdik

D-O
D-O

11908

Veterineri arayip surubu verdiginizde kustugunu soyleyin. Alternatif baska bir sey onermesini isteyin derim

Ozzey
Ozzey

118727

Merhaba cocuklarda yeme bozuklugu istahsizlarda kullaniliyor deniyor. Belirtilen miktari Yogurdun icine koyun az sulandirip sirigayla icirin. Ya da tavuk suyu hazirlayip belirtilen miktari siringaya cekin uzerine tavuk suyu cekin. Sonra yavasca icirin. Gecmis olsun.

Ozzey
Ozzey

118727

Benimki az yiyip yatiyordu paso immunex surup vermislerdi. Mamayi da degistik. Gunde 1cc demisti. 5.900 kilosu benimkinin Istahi duzeldi. Ama vitaminde seker var diye ben yine de az verdim 0.5 cc verdim. 5 gun sonra haftada bir vermeye basladim. Insallah duzelir. Yogurt bulantisini azaltir. Soguk vermeyin az ilisin oyle verin. Cok da bekletmeyin eksiyor yine yemiyorlar. Gecmis olsun.

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Bana doktorun alerji için verdiği bir ilaçtı felaket uyku yapar hatta. Hiçbir beşeri ilacın kedi köpeğe uygun olduğunu düşünmüyorum zaten kedi de kusuyormuş vermeyin bence. Mutamin balık yağı vermeyi deneyin bizimkilerin iştahını açıyor baya. C vitamini de vermeye başlarsınız bağışıklığı da toparlanır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 330 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR