Topaklanmayan Pelet

zeynepbeyza
zeynepbeyza

2255 Puan

Bentonit kumun kokusundan tozundan eve dağılmasından bıktım. Fiyatı daha uygun ve daha uzun süre gittiği için topaklanmayan pelete geçmek istiyorum. Kullanan var mı? Memnun musunuz? Hangi marka önerirsiniz? Ve eleksiz kullanabilir miyim?

6 CEVAP

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

Orga kitty kullandım ve tavsiye ederim ama hiç bir topaklanmayan peleti eleksiz kullanmayın rezalet oluyor bizzat yaşadım maalesef 😁

seramira
seramira

674

pelet kullanacaksanız altına elek alın yada elekli tuvalet alın . her türlü kumu kullandım ama elekli tuvalet ve pelet ikilisi kadar rahatını görmedim. ev inşaat alanı gibiydi eskiden . orga kity kullanıyorum, tavsiye ederim.

Palyaco
Palyaco

218519

Bizimki bir türlü alismadi illa kazicak inşaat temeli kazıyor sanki

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Kum eğitimi vermeye başladığımdan beri yaklaşık 9aydır topaklanmayan pelet kullanıyorum.Az tozutma bile tıkanmama neden oluyor.İlk başta bilgisiz olduğum için normal açık tuvalet kullanıyordum.Sonra elekliye geçtim.Açık ara elekli daha rahat.Normal tuvalet kabında 2güne 1 tüm hepsini boşaltıp tekrar yenisini koyuyordum kirli temiz pelet karıştığı için.Eleklide kirli pelet tozlaşıp aşağı iniyor temiz yukarda kalıyor.Tozutma etrafa dağıtma sıfır.

seramira
seramira

674

elekli tuvalette kazamıyorlar fazla :) kapatıp çıkıyorlar sonra fayansı kazmaya çalışıyorlar o ayrı :))

Warriorsans
Warriorsans

133985

Ben agrobit cat markasını kullanmıştım 40 lt eleksiz kullandım gayet de memnundum ama 3 günde 1 tüm kumu kürekle yada kullanmadığınız bir mutfak süzgeci gibi bir şeyle elemeniz gerekiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 258 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR