Bigcat Çam Pele’yi Kullanan Var Mı?

Sezgek
Sezgek

16545 Puan

Herkese merhaba biraz önce instada gördüm ama malum reklam çok olduğu için aşmadan önce burda sormak istedim bigcat adlı çam Peleti topaklanması iyi gibi duruyor koku haspsetmesi iyiymiş toz sıfır demiş hatta kendiliğinden güzel bir kokusu varmış klozete atabiliyormuşuz ama en önemlisi de emekli tuvalete geçmeye gerek yok bentonit gibi topaklanıyor kullanan varsa yorumlarını bekliyorum almayı düşündüm açıkçası şimdi yenide oliviacat aldım daha gelmedi gelince kullanıp yorumları yazarım ama olivia Çar ilke ilgili yorumlar da baya güzeldi ama olivia biraz pahalı bir cat pelet ona göre bir tık daha ucuz duruyor eğer kullanıp mennun kalan varsa big cati denemek isterim

3 CEVAP

fcylan
fcylan

10334

Ben bayağı bir kullandım ve kullanıyorum, ilk başta fiyatı da çok çok makuldu, 3 paketi 90 liraya almıştım şimdi aynı paket 200 küsür, neyse..
Ben bentonit çok tozutuyor diye almıştım, bigcat tozutmyor, topaklanması fena değil, ama koku hapsetmesi iyi diyemicem (ilk döktüğünüzde gayet böyle pelet kokusu var ama özellikle kedinin kakasının etrafını çok iyi saramadığı için koku yaratabiliyor). Kendi küreği ile rahat temizleniyor, yanında partikül gönderirlerse o topaklanmayı bayağı güzel sağlıyor. kendi halinde çok sert değil ama yumuşakta olsa topaklanıyor, kürekle alırken dağılabiliyor sadece. Tozutma 10/10, Topaklanma 7/10 ve koku hapsetme 6/10 gibi skorlayabiliriz.

fcylan
fcylan

10334

İlk adlığım zaman partikül gönderiyorlardı hep o çok iyi oluyor, kum görevi görüyor ama artık az gönderiyorlar. Bentonit ile karıştırılırsa daha iyi olabilir bence de. Bigcati de alıp deneyebilirsiniz, kötü değil, özellikle etrafta kum görmemek ve toz olmaması iyi oluyor.

Sezgek
Sezgek

16545

teşekkürler bilgi için belki koku hapsetme için şu tozlar falan var onlardan kullanılabilir ya da bilmiyorum biraz aktif karbonlu bentonit eklenebilir mesela olivia catin içine bentonit karıştıranlar olmuş olivia bentonitin tozunu da alıyormuş öyle okumuştum birde bütçe açısından biraz daha rahatlatıcı oluyormuş belki bigcat içinde denenbiir bilmiyorum tabi sadece tahmin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 353 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR