Kedimi Evde Yalnız Bırakabilirmiyim?

glytrksvr
glytrksvr

959 Puan

4,5 aylık Kedimi iki gün bir gece evde yalnız bırakmam gerekiyor.1-Mama kabını tamamıyla doldursam birden yermi(genelde yeniyor)
2-Tecrübeli arkadaşların yapmam gerekenler le ilgili önerisi olabilir mi?

7 CEVAP

Canandisli
Canandisli

111691

Bir gece tek basina kalabilir ekstra mama ve su koyun farkli yerlere kkacabilecegi bir yer varsa onlemlerini alin oyuncak asin bazi yerlere kendi kendine oynar hatta ben bir iki saat cikarken televizyonu acik birakiyorum onunde oturup yazilari falan takip ederken egleniyorlar oyle bir sey de yapabilirsiniz

glytrksvr
glytrksvr

959

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Evin çeşitli yerlerine birden fazla mama ve su koymanızı tavsiye ederim. Ulaşabileceği yerlere de en sevdiği oyuncaklarını ve üşümemesi için bir battaniye bırakabilirsiniz. Ve tabii mutlaka pencerelerin, balkon kapılarının kapalı olduğundan emin olun. Döndüğünüzde trip atacaktır ama onun dışında bir sorun olmaz. :)

glytrksvr
glytrksvr

959

"Genelde yemiyor"- olacaktı

glytrksvr
glytrksvr

959

Kağıt toplarla oynamayı çok seviyor.Akşam bulaşık makinasının arasına kaçırmış nasıl miyavlıyor kalktım bir yandanda kapıda beni bekliyor koştu makinaya doğru gösterdi aldım.Böyle şeyler olursa ağlar bağırır diye de üzülüyorum.Birde balığımız var kapısını kapatıyoruz ama tedirginim.

Heiter
Heiter

115202

Maması suyu yeterli miktarda olsun. Kumu da yeterli olsun mutlaka. (Evvelden tuvalet dışına yapma durumu olduysa yedek tuvalet tavsiye ederim.) Balığın olduğu oda kapalı olacak demişsiniz zaten, sıkıntı yok.
Onun dışında içiniz rahat olsun. Bahsettiğiniz sürede evde kalabilir. Eve döndüğünüzde sizi çok özlemiş bir kedi bulursunuz o kadar.

sebii
sebii

4713

Herkes gerekeni söylemiş. Bende bir sey ekleyeyim; evinizin sıcak bir durumda olacağına emin olun. Bazen kombiler kendi kendine ısıyı düşürebiliyor. Çok çabuk üşürler haberiniz olsun. Gelince zaten sizden sadece ilgi bekleyecektir :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 574 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR