Kedi Maması...

TinaTina
TinaTina

5879 Puan

Kedim 7 buçuk aylık, 2.8-3 kg civarı. Yaklaşık 3 buçuk aydır Royal Canin Kitten mama kullanıyoruz. Şu an maması bitmek üzere mama alacağız ama Royal Canin önermeyenler çok fazla. Fiyatına göre içeriği yetersiz deniyor. Burada başlık açılan kedi maması postunu okudum inceledim, Royal Canin hakkında kafam karıştı. Fiyatının fazla olması sıkıntı olmuyor ama eğer daha ucuza daha iyi bir şey varsa tabi ki onu tercih etmek isteriz. Bu noktada da sizden tavsiye istiyorum. Mama konusunda tasviye ettiğiniz önerdiğiniz bir şeyler var mı?
Şimdiden teşekkürler..

7 CEVAP

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

şu sıralar herkes nutri markasini oneriyor bakin isterseniz

bademthecatt
bademthecatt

122203

N&D veya brit care bakabilirsiniz

eneskolon
eneskolon

13447

royal caninin içeriğine bakınca gerçekten elle tutulur yanı yok neden o kadar pahalı anlamış değilim aynı fiyat bandına %50-60 gerçek et içeren bozitaya bakabilirsiniz almadan önce içeriklerine bakın mısır buğday pirinç lafı geçen hiçbir mamayı almayın size tavsiyem bu olabilir

N&D içeriğindeki değişimden kaynaklı fiyatını bence haketmiyor.
Maddiyat sorun değilse , "Orijen"
Benim henüz yeni karşılaştığım "Fitmin" adında bir mama var içeriği çok hoşuma gitti kesinlikle alıp kullancağım bi ara
Herkesin bildiği önerdiği "Acana"
Fiyat Performans olarak(12kglık torbasını aldığım için en azından benim açımdan) içerik açısından fiyatını hakettiğini düşündüğüm alınabilir bir mama olan "Exclusion"
Markalarından maddi durumuna göre bakabilirsin.
Bu arada 2 senedir N&D kullanan biri olarak dün Exclusion aldım 12kglık torbasını 698tlye(kilosu 58tlye geliyor) aldım ağzı kilitli poşet olmadığından da bozulmaması adına 5kiloluk su bidonlarının içini kurutup içene doldurdum 5/5.5bidon dolusu mama çıktı , büyük ihtimalle bu mamadan sonra da Fitmin markasını deneyeceğim. Ve kesinlikle Royal Canin parasını haketmiyor.

theyusra
theyusra

16477

royal canin alabiliyorsanız kesinlikle mera almanızı öneririm, serisi fark etmez hepsi harika. hakkında şikayet olmayan nadir mamalardan, hatta tek bile olabilir.

Pikapru
Pikapru

15912

Bozita kitten kullanmıştım gayet memnundum içerik ve fiyat/performans olarak ona da bakabilirsiniz bütçeniz dahilindeyse

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 286 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR