Kedim Kronik Olarak Kusuyor

Patimimi
Patimimi

250 Puan

5 yasinda kedim yaklasik haftada 1 kez olmak uzere duzenli olarak kusuyor. Kusmalari genelde kopuk seklinde veya su seklinde olup 4 5 kez tekrarlanirsa pembelesip icinde kan pihtilari oluyor. Veteriner gastritten suphelenip lansor verdi, inanilmaz alerji ve halsizlik yapti. Sonra baska bir veteriner ise kan testleri yaptiktan sonra gene gastritten suphelenerek mama degisikligine antibiyotik tedavisine gitti. Antibiyotik dun bitti bugun tekrar 6 kez kusma gerceklesti. Ayrica ayni veterine antepsin mide koruyucu vermisti ama kedim ictigi gibi 8 kez kustu o nedenle biraktik. Ilk kusmadan sonra evdeki ciceklere ve posetlere saldiriyor posetleri yalamasi midesini bulandiriyor sanirim. Daha once boyle birsey yasamis olan varsa yorumlarini bekliyorum artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim.

4 CEVAP

Rapisa
Rapisa

13115

Önceden benim kedim kusuyordu. Evde baktığım için tüy yumağı macunu kullandıktan sonra düzeldi

Miyavmia
Miyavmia

659

Merhaba yüksek ihtimalle gastrit ayni sorunu uzun zaman önce kedimde yaşadık carminal adinda bi şurup kullandik yaklaşık 1 ay ve hills i/d mamaya gecis yaptik mamayi 6 ay kadar kullandik şuan hicbir sorunumuz yok geçmiş olsun

sevilay28
sevilay28

4421

Merhaba.. Bu başlığı ben girdim sandım.. Lütfen bana ulaşın numaramı vereyim

Patimimi
Patimimi

250

Tuy yumagi icin hemen malt hem de hap seklinde olanlardan duzenli kullaniyorum ama kusmukta tuy yumaklari olmuyor daha cok kopuklu veya pembe oluyor sanirim tuy yumagindan dolayi degil kusmasi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 416 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR