Schesir & Pro Choice

kimyonesra
kimyonesra

7411 Puan

merhaba, pro choice yaş mamanın içeriğini geçen bir blog sayfası övmüştü. fiyat olarak da uygun, schesir yaş mama ile kıyaslanırsa önerir misiniz? ikisi arasında çok mu fark var yardımcı olur musunuz

14 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Prochoice içeiği kötü durmuyor ama kalite olarak schesir ile kıyaslanamaz. Sadece taze et oranı değil, etin hayvanın neresinden elde edildiği de önemli.

Salihaylmz
Salihaylmz

20798

Scheir ile kıyaslanamaz
Ama güzel yaş mama idareeder

ozanesk
ozanesk

1268

Poşet yaş mamalarda tavuk diye belirtilmiş ama konserve olanlarda hangi et türü belirtilmemiş, muhtemelen tavuktur. Schesir ile kıyaslanamaz ama fiyat - performans oranı iyi. % 4 et içerikli mamalar almaktan iyidir.

Palyaco
Palyaco

218519

Fena deyil tabi schesir kıyaslanamaz ama schesir da uçtu fiyati

gokhansultan
gokhansultan

13926

p e t g r o s s.com da gimcat yaş mamalar 9.90 TL şu anda güzel fiyat öneririm hatta ankarada olanlar mağazaya gittiğinizde 6.5 TL (en azından gölbaşındaki şubede öyle). a m a z o n da nd yaş mamalarda arada 10 TL ye düşüyor.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Prochoice kötü değil. Ama tabi ki schesir ile kıyaslanamaz. Schesir içeriği en iyi yaş mamalar arasında.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bence uygun fiyata alınabilecek en kaliteli yaş mama n&d , a m a z o n da sürekli 9 tl ye düşüyor. Şimdi baktığımda 12,5 tl konservesi ve uygulamasından ilk siparişe 150 tl üzeri 40 tl indirim var. Yeni hesap açılıp alınabilir. Ben geçen haftalarda 9 tlylen üstüne 40 tl lik indirimle stok yaptım. Çok memnunuz.

Poncimin
Poncimin

116485

Tabiki Schesir çok daha kaliteli. İçeriklerine bakınca anlıyorsunuz zaten. ProChoice ile kıyaslaması olmaz. ProChoice ise idare eder seviyede, benzer segmentteki yaş mamalara göre biraz daha iyi bir içeriği var denebilir ama öyle övülecek kadar da iyi bir içeriği yok. Yine de duruma göre belki tercih edilebilir. Şuan ProChoice fiyatlarında Vets Plus Delicious Series yaş maması var, içerik olarak daha iyi gözüküyor. Delicious Series, Vets Plus'un jölesiz olan pate (ezme) şeklindeki yaş maması. Ben olsam ProChoice yerine bu fiyatlarda Vets Plus denerdim. Petlebi üzerindeki fiyatı şuanda geçerli indirimle birlikte uyguna geliyor, 4.39 TL gibi bir fiyatı var. Fiyatına göre içeriği ve et oranı güzel, deneyebilirsiniz. Vets Plus dışında Nutri Feline de bakabilirsiniz, gayet kaliteli. Uyguna bulabilirsiniz N&D'de bakılabilir. İçerikleri ise şu şekilde, örnek olması için birer yaş mamalarının içeriklerini paylaştım.


ProChoice Kuzulu ve Ciğerli:


Tavuk ve tavuk ürünleri % 20, Tavuk Ciğeri % 6, Kuzu % 4, mineraller. 


Vet's Plus Delicious Series:


Tavuk Eti %43, Sığır Eti %30, Tavuk Ciğeri %20, Bitkisel Ürünler ve Mineraller %7


Nutri Feline Tavuk Etli ve Hindili:


Tavuk Eti %58, Hindi Eti %4, Vitaminler ve Mineraller


N&D Kuzulu ve Yaban Mersinli:


kuzu budu (%55), kuzu karaciğeri, yaban mersini (%4), balık yağı, hayvansal yağ, fruktooligosakkaritler, kondroitin sülfat, glukozamin, vitaminler, mineraller.

teddybal
teddybal

123878

@Poncimin Vet's Plus Delicious'ı 4,39 liraya görünce heyecanlandım ben de ama sonra sepete sadece 1 tane ekleyebildiğimizi fark ettim ve gözyaşım pıt jdjdjd Bu arada dediğiniz gibi gerçekten içeriği güzel, diğer mamalarından çok daha önde.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Nutriyede bakabilirsiniz bazen ********da 9.90 a düşüyor takip etmek lazım nutride iyi içerikli kullanılabilir

bademthecatt
bademthecatt

122203

T r e n d y o l

Pikapru
Pikapru

15912

Mar ka mama'da schesir 100 lira 6 tanesi. Bi 25-30 lira daha uygun sanırım diğer yerlere göre. Ama sadece bugünlük. Turuncu indirimleri takip etmek lazım. ve evet içerik olarak tabii ki schesir ama fiyatlar :(

kimyonesra
kimyonesra

7411

herkese çok teşekkür ederim. schesir yaş mamanın gerçekten fiyatı çok arttı o yüzden ben de daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir yaş mama arıyorum. feliciayı da denedik ama kedim sevmedi onu bıraktım. kedilerinize başka verdiğiniz böyle uygun ve kaliteli yaş mama varsa yazar mısınız

Miniss
Miniss

13182

Felicia nin essential ,nd nin de ocean serisini severek yiyor öncesinde nutri feline de denemistim ama onu yemedi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 431 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR