Ever Clean İçin Tavsiye?

Midnightoil
Midnightoil

1127 Puan

Merhabalar, çok uzun zamandır Van Aktif Carbon kullanıyoruz fakat son zamanlarda kumun kalitesinde ciddi anlamda bozulma var(direk kendi sitesinden alıyorum) gerek tozutma gerek topaklanma, gerekse etrafa dağılma anlamında eski kalitesi yok artık. Ever Clean denemek istiyorum ancak çok çeşidi var kafam karıştı, benim için önemli olan kokuyu çok iyi hapsetmesi, esanssız olması, topaklanması ve dışarıya çok tane taşımaması. Bir de ben 20lt. Vancat kumu 1.5 ay kullanıyordum kabımız büyük 15lt ile ancak istenen seviyede oluyor daha sonraları ise ek yaparak üzerine toplam 1.5 ay süre zarfında 20lt kumu bitiriyorduk. Ever Clean kutusunda ise 10lt var ve 2 ay süreye kadar gider yazıyor pek inandırıcı da gelmedi ama sizlerden deneyim duymak isterim tabi. Teşekkürler.

3 CEVAP

PaladinLucie
PaladinLucie

1035

İstediklerinizi karşılayacak ürünü Ever Clean Fast Acting. Kokuyu anında hapsediyor. Patileri ile karıştırdığında bitkisel bazlı hafif bir kokusu var.


İkinci tercihimde total cover tamamen kokusuz. Koku hapsetme özelliği fast acting'in daha iyi.

PaladinLucie
PaladinLucie

1035

Bende döndüm dolaştım Ever Clean'e geri döndüm. Orga Kitty'den tutun Van cat,Reflex hepsini denemedim neredeyse. Performanslarını beğenmedim hepsinin ayrı ayrı sorunları var.
Sonra şunu farkettim yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum. Diğer kumlar neredeyse ömrünü 20 25 günde tamamlarken. Everclean bana 2 aya yakın gidiyor. Fiyat olarak kafa kafaya geliyorlar.

D-O
D-O

11908

Ever clean gercekten kullandigim en iyi kum. Butcem yetse asla degistirmezdim. Ben less trail patilere yapismayan kokusuz olani kullandim cok memnun kaldim. Etrafa dagilmiyor, topaklanma cok iyi, koku sifir. 10 litre 1 bucuk ay falan gidiyor zorlasaniz 2 aya ulasir belki. Sabah aksam temizlerseniz kum kullanimi uzuyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR