Kedimi Anlamıyorum...

Zeyno16
Zeyno16

166 Puan

küçük tuvalete kedimin kumunu koydum. Bir oda da kapısı açık ama kullanılmıyor. Gün içerisinde kedim odadaki yatakta uyuduğunu görüyorum. Bir kaç gün önce gelen misafirimiz o odaya yerleştirdim ve kendimle aynı tuvaleti kullanmaya başladı. Farkettim ki Misafirim e yaklaşmıyor kaçıyor ve çişini banyoda kumuna değil yere yaptığı oluyor.
Odayı ve tuvaleti sahiplenmiş olabilir mi?

4 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Normalde eve misafir gelmesi bile kedileri strese sokan bir durum ki sizin misafiriniz onun özellikle kullandığı alanlara dahil olmuş stresi daha fazla yaşaması normal. Kumunu kendine ait hissedeceği bir alana alabilirsiniz.

Lolaaacatt
Lolaaacatt

607

Evet odayı ve kumu sahiplenmiş olabilir, o yüzden sizi protesto ediyor olabilir tahminim bu yönde

Nhr54
Nhr54

978

Bence biran önce kokuyu yok etmeye çalışın sirke yüzey temizleyicisi ile güzelce silin. Alışkanlık hale getirmesin. Bi kaç gün unutması için kapıyıda kapatabilirsiniz.

bademish
bademish

1003

Stresten ve kendi alanına birinin girmesinden yapıyordur bunu. Kesinlikle kızmayın veya ceza vermeye kalkmayın sevgiyle yaklaşın mutlaka çözülür bu durum. Kendine ait bir alanı olacak yer varsa oraya alın kumunu. Uzun süre kalmayacaksa misafiriniz sorun olacağını sanmıyorum eski düzenine döner.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 198 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR