Nutri Feline Mama Kullananlar

Ebrnk
Ebrnk

4329 Puan

Arkadaşlar deneme maksatlı Nutri Feline mama testerini aldım,kedim beğenerek tüketti. Her kedinin de metabolizması bir olmayabilir tabi ama bu mamayı beğenip kullananlar var mı, düşünceleriniz nelerdir?


7 CEVAP

Siyamask
Siyamask

14886

Kuru mamayı test etmedim ama yaş mamasına kedim resmen tav oldu. Nd den bile iştahlı yedi diyebilirim. Kuru mama içeriği de güzel bence 🍀

Lils
Lils

125528

İçerik olarak iyi fiyat olarak uyguna bulursanız alın bence. Biraz pahalı fiyat olarak kendi segmentindeki diğer mamalara göre (sanabelle, bozita)

Palyaco
Palyaco

218519

Nutri feline ve sanabella bosh üretimi ikiside aynı firma üretiyor iyi mama kullanabilirsiniz

Poncimin
Poncimin

116364

Mamanın içeriği büyük oranda Sanabelle ile aynı. İçerikteki maddelerin oranları ve miktarlarında ufak tefek farklar var ama temelde içerdikleri besin maddeleri neredeyse birebir aynı. Çok ufak değişiklikler var. Hatta yetişkin mamaları ise direkt aynı içeriğe sahipti. Nutri Feline'nin yaş mamaları İspanya'da üretiliyor, ödül mamaları Çin'de üretiliyor, kuru mamaları ise hemen hemen yeni çıktı sayılır ve Almanya'da üretiliyor. Hep farklı yerlerde üretimi var. Kuru mamaları Almanya'da üretiliyor demiştim, ne var ki Sanabelle de Almanya üretimi. İçerik benzerliğinden bakarsak Nutri Feline, kuru mamalarını Sanabelle'yi üreten Bosch firmasına ürettiriyor olabilir diye düşünüyorum. Sanabelle tamamen Almanya menşeili bir marka yani kuru maması, ödül maması ve yaş maması Almanya'da üretiliyor. Daha köklü bir marka ve daha uzun zamandır bu sektördeler. Nutri kuru mamalar ise henüz yeni çıktı sayılır, bu yüzden mama çeşitleri Sanabelle'ye göre daha az. Bu gibi sebeplerden dolayı Sanabelle bana biraz daha güvenilir geliyor ama Nutri Feline de tercih edilmez demiyorum, duruma göre tercih edilebilir. Hatta yaş mamalarını biz de kullanıyoruz, yaş mama konusunda gayet iyi. Ayrıca şunu da diyeyim Nutri Feline kuru mamaların analiz kısmında nem, fosfor, kalsiyum, magnezyum, sodyum gibi değerlerin hiçbiri yazmıyor. En azından fosfor ve magnezyum değerlerini belirtselerdi iyi olurdu. Kendi sitesinde yazmıyor, sanırım paket üzerinde de yazmıyormuş bu değerler. Sanabelle ise bu değerleri belirtiyor, ki sadece Sanabelle değil bir çok üst segment mama zaten bu değerleri belirtir, Nutri'de yazılmamış olmasını anlayamadım. Firmaya sorup öğrenilebilir belki. Bozita ve Sanabelle markalarını daha uyguna bulursam öncelikle onları tercih ederdim. Hatta Bozita'nın yok sanırım ama Sanabelle'nin de deneme paketleri vardı bakılabilir. Ama fiyat olarak Nutri Feline daha uyguna geliyorsa Nutri'yi tercih edebilirsiniz.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Nutri yaş mamalarıni denedik yaş mama sevmeyen kedim bile tav olmuştu kuru maması da iyidir içerikleri güzel

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491

Nutri yaş mamayı bizim çocuklar çok seviyor


Kuru mamaya gelecek olursak tanelerinin biraz büyük olması çok iyi bütün bütün yutmaktansa kırarak yiyorlar 1 yavru nutri yiyor anne de arada sırada yiyor diğer yavrular farklı mamalar yiyorlar
Alıp denebilecek bir mama içerik olarak da iyi biz de bir sıkıntı olmadı .


Bir şey sormak istiyorum Petlebi de deneme paketleri 50 Gr 0.99 ₺ ye mamalar görmüştüm bir daha da göremedim çok baktım siteye araştırdım bulamadım siz nerden temin ettiniz ?

Ebrnk
Ebrnk

4329

Petlebiden temin ettim, bazen kalmıyor olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 478 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR