İyileşecekler!

mervedoganay
mervedoganay

11076 Puan

Merhaba sevgili arkadaşlar, bazen öyle anlar oluyor ki kötü zamanlarda, çaresiz kaldığımız anlarda hep burada buluyoruz kendimizi. Ya ilaç soruyoruz ya aşı ya tedavi ya veteriner... Vet'e gitmek, ilaç vermek, tedavi sürecini beklemek asla yetmiyor. Çaresizlikten araştırmaya gömülüyoruz. Böyle zamanlarda hep destek olundu buradan bana. Kimi aşı önerdi, kimi vet, kimi ilaç... Kimi sadece moral verdi, destek oldu. Hiçbirini unutmadım. İrmik mantarı atlattı. Nerelerden nerelere geldik. Fotoğraflara bakınca hala inanamıyorum. Çabalamaktan asla vazgeçmedim. İyi olması için eşim ile elimizden ne geliyorsa yaptık. Maddi, manevi iki türlü de çok yıprandık, çok yorulduk. Ama dedim ya asla vazgeçmedik. "Mantar bulaşır birlikte yatmayın" dediler nasıl kovardım ki oğlumu zaten hasta. Bana bulaştı ben de ilaç kullandım. Buradan değil ama çevremden "Aaa hala mı hasta", "Bir türlü iyileşemedi", "Çok para harcadınız dimi", "Bari çocuğun olsaydı yani hayvan sonuçta" vb bir sürü laf dediler. Hepsine gereken cevabı verdim. Ve canım oğlum hepsine asıl cevabı iyi olarak verdi. Onu çok seviyorum. Eğer şu an sizin de çocuğunuz hasta ise sakın zor zamanlar hiç bitmeyecek sanmayın. Elinizden geleni yapın tedavisi olan bir hastalıksa elbet hepsi geçecek, yine iyi olacak, koşacak, oynayacak. Asla vazgeçmeyin. Hepimizin çocuklarını kocaman öpüyorum. Hepsinin ömrü uzun ve sağlıklı olsun. Herkese teşekkür ederim. Sevgiler.


5 CEVAP

bademthecatt
bademthecatt

122203

Çok güçlü bir çocukmuş çok güzel yol almışsınız inşallah bundan sonra hiç hasta olmaz sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum💖 bağışıklığını yüksek tutmanızı tavsiye ederim mantar bağışıklık düşüncede oluyor dönem dönem bağışıklık yükselten takviyeler kullanın🌸

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120631

çok geçmişler olsun benım oglumda malesef bu hastalığı geçirdi asla yılmadım günlerdir ağladım 4 ay uğraştık bu hastalıkla muhattap olmadığım veterıner kalmadı allah kimseye vermesin bu hastalığı asla pes etmemek gerekiyor bağışıklığını güçlü tutmak çok önemli :( omega 3 kullanın her daim ve vitamini ihmal etmeyelim.

Nhr54
Nhr54

978

Vicdanlı merhametli olmak ne kadar güzel. Rabbim neslimizide merhametli olmayı nasip etsin. Çok sevindim sizin adınıza inşaallah vücudunda hiç bi hastalık imaresi kalmadan uzunca bi ömrü olur🧿

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok geçmiş olsun 🙏 sandığımızdan daha güçlüler, çok mutlu oldum iyileşmesime 💖

mervedoganay
mervedoganay

11076

@bademthecatt Gerçekten çok güçlü oğlum. Bizden bile güçlü. Umarım bir daha hasta olmaz oğlum. Hiçbiri olmasın. Evet ara ara ya bağışıklık hapı ya balık yağı ya derisi için vitamin kullanıyoruz. Çok teşekkür ederim.


@Oqrenerde06 Size de çok geçmiş olsun. Sizi en iyi ben anlarım. Ben de günlerce, aylarca ağladım. Gerçekten kimsenin başına gelmesin. Evet çok haklısınız kullanıyoruz merak etmeyin. Sağ olun tekrar.


@Nhr54 Çok teşekkür ederim. İnş benim de tek dileğim bu; sağlıklı ve uzun ömürlü olması. Acı çeken bir canın yanında olmak, destek olmak, o iyileşirken onunla birlikte iyileşmek duygusal olarak çok zorlasa da umarım yeni nesil de bu duyguları hisseder, görmezden gelmez, insan yavrusu gibi uğraşır.


@Warriorsans Çok teşekkür ederim. Evet gerçekten öyle minicik kalbiyle nelere göğüs gerdi oğlum. Halsizken bile kalkamadığı yerden oyun oynadık bazen 1-2dk. Ama olsun hiç pes etmedi İrmik oğluşum. Sağ olun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 338 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 28 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR