Gece Kaldığı Bahçede Havlama Sorunu

byhs
byhs

2255 Puan

Merhaba, köpeğimiz geçtiğimiz yazdan bu yana aşıları tamamlana kadar evimizin bir odasında kaldı sonrasında da kış olduğu için orada tuttuk, bir ay kadar önce kulubesi olan bahçede kalmaya başladı kulubeye alıştı giriyor yatıyor uyuyor onluk bir sıkıntımız yok. Gündüz durduk yere dakilarca havlamiyor fakat sadece geceleri 1 haftadır cok fazla havladi herhangi bi sağlık sorunuda yok elimden geldigince gezdiriyorum gunde en az iki kez, bahcesi de büyük bir alan rahat oldugu bi alan, balkonunuzun ışığını da açık bırakıyoruz çok karanlık degil ki odada kaldığı dönemde de loş ışıkta uyuyordu geceleri havlamiyordu, dün gece tam 40 dakika boyunca havladi ben yanına indigimde susuyor, kendine kucuk bir alan belirledi tuvaletini de hep oraya yapıyor onluk bir sıkıntımız da yok,duzensiz ilgileniyoruz belli bir saatimiz olmuyor kim musaitse elimizden geldigince ilgileniyoruz gecede ilgi mi bekliyor anlayamıyorum gercekten ama dedigim gibi bir haftadir bu sekilde,evimiz site icerisinde.Aklima gelen detaylar bunlar fikirlerinizi tavsiyelerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim, 10 aylık kısır dişi presa

7 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

kral köpek ailesi’ni takip edin lütfen, köpek beden dili öğrenmenizi de tavsiye ederim.

ByTogi
ByTogi

2557

Büyük ihtimalle sizden ilgi bekliyor geceleri onun için daha gergin oluyor. Ancak her bağırdığında yanına gidip onu severseniz bunu yapmaya devam edecektir.

Blhs
Blhs

287

Ortam değişikliği yaşadiğindan kaynaklanıyor olabilir.Fakat siz her havladığında ona beklediği ilgiyi sağlarsanız muhtemelen aşması biraz daha zorlaşacak.

ByTogi
ByTogi

2557

Dışarı çıkıp onu uyarım alırsınız ama sevgi gösterisinde bulunmanız bu sefer sizi her istediğinde havlayarak ilgi beklemesne sebep olur.

ByTogi
ByTogi

2557

Hayır onunla sevgi dolu ilgilenirseniz yaptığının yanlış olduğunu anlamaz ve işte o zaman alışkanlık haline getirir ve havlar.

byhs
byhs

2255

Anlıyorum haklısınız sanırım bunu kabullenmem gerekiyor artik :) Tesekkur ediyorum

byhs
byhs

2255

40 dakika boyunca havladiginda mecburen bakmak zorunda hissettim, bir de ilgilenmessem havlamaya alışır süreklilik kazanır diye de korkuyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR