Doğum Yapan Kedinin Ölü Yavrusunu Nasıl Alabilirim?

kubra25
kubra25

206 Puan

Kedim bugün doğum yaptı ama yavrulardan biri ölü. Ölü olanı vermiyor. Ne yapmam gerek, nasıl alabilirim? Almam gerekir mi?

6 CEVAP

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Diğer yavrularla aynı yerde durması sağlıklı olmaz. Anne kedi tuvalet vs için gittiği an o görmeden alıp gömebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım.

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117594

Almanız gerekiyor şuan anne için çok zor dönem ölü yavrusunubgördükçe depresyona girecektir hatta sütü bile kesilebilir diğer yavrular ile ilgilenmeyi bile kesebilir oyüzden annenin dikkatini başka bir şeye çekin bir an önce ölü yavruyu alın ordan illaha ki verecektir korkmayın bize birşey yapar diye


Önce anneyi sevin başını okşayın daha sonra alın yavruyu

kubra25
kubra25

206

Teşekkür ederim.

cat_expert
cat_expert

12757

2 kişi kedinin yanına gidip biri yaş mama veya ödül mamasıyla anne kediyi dışarı çıkartıp dikkatini dağıtacak diğer kişi de ölü kediyi alacak.


Anne kedi ölü yavrusunun yanından hiç ayrılmıyorsa kalın bir eldiven giyip kendinizi koruyarak ölü yavruyu alabilirsiniz.

aslihan_e
aslihan_e

130783

Kediler genelde içgüdüsel olarak ölü yavruyu yerler. Depresyona gireceğini sanmıyorum. Fazla rahatsız etmeyin. Tedirgin olmuş ki vermiyor. Hiç müdahale etmeden beklemeniz gerekliydi. Mamaya falan kalkınca alırsınız.

Cennet29
Cennet29

124611

Geçen yıl benim kedimde doğurdu gizli biyere doğurdu 1 gün ellemedik stres olmasın diye kaç yavrusu vardı onu bile görmedik. 2.gün gittim baktım yavruların biri ölü ve yavruyu bırakıp ordan cıkmıyor mama bile yemiyordu ölü yavruya sahip cıkıyordu. Kedim başka yöne bakarken ölü olanı alıp arkama attm hızlıca 😂 fark etmedi bile. Diğer yavrularla ilgilendi ve normal yaşantısına devam etti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 264 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR