Kedim Ameliyattan Sonra Çok Değişti

Rumeysa58
Rumeysa58

184 Puan

Merhaba, 7 aylık dişi bir kedim var. Kısırlaştırma ameliyatı 2 hafta önce oldu zaten ameliyattan önce iştahsız bir kediydi veteriner iştahının çok açılacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Ameliyattan önce her sabah yanımıza gelir kafasını yüzümüze sürterdi yanımızda uyurdu, ama artık hiç öyle değil iştahı yok sevilmeyi eski kadar sevmiyor. Neden böyle veterinere iştahsız olduğunu söyledim ama doğru düzgün cevap vermedi "sağlığı yerinde" dedi. Sizce neden böyle

2 CEVAP

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Doğru düzgün cevap vermeyip başından savan veterinerden uzaklaşıp başka bir veteriner bulmak en sağlıklısı olur. 2 hafta geçmiş nerden biliyor ki sağlığı yerinde diyebiliyor kontrol muayene yaptı mı ki? Bağışıklığı düşmüş olabilir, hala geçirdiği operasyonun stresi var belki de bilemiyorum. Sadece kuru mamaya mı iştahsızlık var yoksa yaş mama ödül mamaları evde yaptığınız ciğer gibi besinlere de mi iştahsız? Bunları bir deneyimleyip veterinerde kanına baktırabilirsiniz.

theyusra
theyusra

16477

çünkü artık hava sıcaklıyor ve temas etmek istemiyorlar, hava değişimleri kedilerin davranışlarını çok fazla etkiliyor. ayrıca kediniz ergenlik döneminde büyümeye devam ediyor bu demek oluyor ki karakteri de değişiyor. hiçbir kedi yavru ve yetişkinken aynı olmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 217 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80341 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR