Kedim Az Mı Yiyor??

Tugbasszz
Tugbasszz

2171 Puan

Arkadaşlar merhaba kedim 9 aylık 2.750 kilosu var minyon bir kız veteriner kilosuna iyi dedi ama 30-35gr mama yiyor günde halsiz değil ve çok aktif bir kedide değil. Kısırlaştırılmadı daha ve maması royal canin. Sizce normal mi yemesi ?eskiden daha çok yiyordu

8 CEVAP

Yusuf1672
Yusuf1672

782

9 Aylık diyorsunuz normal değil gibi ama oyun vb. Akdivite yapmayıp sürekli bir şekilde uyuyor ise zaten vicut yakmıyor demekdir birde kısır ise zaten hormonlar tam olarak çalışmaz buna binayen kediniz az yer diye düşünüyorum aslında insan bile aynı mantıkdır.

Tugbasszz
Tugbasszz

2171

Arkadaşlar kedim zayıf görünen mi kedi değil minyon kısa bir kedi

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kilosunu en iyi veteriner bilebilirdi. O da normal demiş zaten. Bence endişe etmeyin. Vücut yapısı ve boyları kilolarını da etkiliyor. Bazı kedilerde 4-5 kilo normal olurken, bazısı kilolu sayılabiliyor. O yüzden net bir kilo söylenemez.
30-35 gr biraz az geldi bana. Mamasını sevmiyor olabilir mi? Başka mamalar denediniz mi? Yaş mama ya da evde yaptığınız haşlamalarla da destekleyebilirsiniz. Belki onları yer.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Ama şunu da belirteyim. Herhangi bir sağlık sorunu olmadığından eminseniz, bazı kediler genel olarak seçici oluyorlar. Ya da az yiyorlar.

ReisGae
ReisGae

2454

Merak etme nerdeyse hiç bir kedi düzgün yemiyor :(

aslihan_e
aslihan_e

128400

Bizimkiler havalar sıcaklayınca daha yaş taze ürünlere yöneldiler. Kuru mama istemiyorlar pek. Sanırım kuru olduğu için içlerini yakıyor hava da sıcak olunca. Çok az yiyorlar. Siz de taze pişmiş et türevi ya da seviyorsa yaş mama verseniz iyi olur.

Snzlc
Snzlc

17497

benim kedim de 1 yaşında 2.800 kilo. kısa bir kedi fit duruyor. diğer kedilere göre daha seçici az yiyor ama oldukça hareketli. hastalık belirtisi yoksa normaldir.

Palyaco
Palyaco

218519

30 35 gram sıcakların göre iyi bizimkide aynı fit bir kedi bizimkide cok seçici kediler genelde bu şekilde 1bucuk yaşında 4 kilo bizimkide hareketsiz durumuna gelirsek protein oranını düşürün günlük farkı görürsünüz tabi glutensiz bir mamaya gecin derim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 221 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR