Kedimin Yalama Huyu Ve Kaşıma

syuhel
syuhel

115788 Puan

Kedim cam yer veya bir şeyleri yalama huyu var. Neden olabilir? Yeni yeni başladı. Yoguk havalarda da camda olan buğu suyunu yalıyordu. Dünde odamda ısıtıcı makinesinin ayağındaki bir yeri belirledi ve orayı yalayıp boynunu sürtüyor. Kaşınıyor gibi. Neden ki?

4 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Bizimki eğer farklı bir koku alırsa, birşey dökülmüş kokusu çıkmamışsa veya dışardan gelmiş bir eşyaysa böyle yapıyor. Önce kokluyor yalıyor ve boynunu sürtüp kendi kokusunu bırakmaya çalışıyor. Sizin anlattığınızı da buna benzettim.
Yaptığı bölgelere bi dikkat edin kokusu farklı şeyler mi ortama yeni giren bir eşyamı diye.

Kızgınlık öncesi, sonrası kısırlaştırma sonrası falan huy değiştiriyolar böyle bir dönemde mi bilmiyorum ama kediler suyu izlemeyi falan seviyolar bizimkilerde camlardaki buğu yalar küvette saatlerce oturup tek bir su damlacığını izlerler banyoda yere dökülen su damlalarını yalarlar kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ben ama yine de kontrole falan gittiğinizde veterinerinize sorun.

syuhel
syuhel

115788

Yeni bir eşya değil ama yeni keşfetti o. Ve yeni olmayan şeylere de yapıyor

Seymmrym
Seymmrym

1292

Parazitleri tam mı bizimki parazit dökerken çok yapardı cam dipleri duvar dipleri iştahlı iştahlı yalarken yakalardım veteriner parazitten olabilir demişti ama bana mantıklı gelmediği için inanmadım ama parazit geçince bu durumda geçti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 217 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR