Doğum Sonrası Kediler

Aymrv
Aymrv

388 Puan

Kedim iki gün önce doğum yaptı çok sağlıklı 5 yavrumuz oldu hiçbir sorunları yok hepsini güzelce emziriyor fakat sürekli olarak yatıyor halen ayağa kalkabilmis değil tabii yavrular da izin vermiyor orası ayrı yemek de yemiyor her zaman önünde durmasına rağmen normal midir sizce bu yoksa endislenmeli miyim?

6 CEVAP

MsBidik
MsBidik

4331

Oncelikle hayırlı olsun :) tuyleri kadar guzel saglikli ömürleri olsun. Benim kedim dogurdugunda dogumu bittiginde ben onune su ve mamasini koymustum oyle yemisti. Sonraki gunler yavrulari yalniz birakamiyordu mama kabinin yanina bile gelemiyordy bizde surekli dibinde tutuyorduk. Yaklasik dogumdan 1 hafta sonra anne iyi toparliyor daha rahat hareket ediyor. Mama kabinin kendi yerine kalkip geliyordu. Ben kendi kedimdeki gozlemlerimi paylastim :) . Dogumu zor gecmisse zaman alabilir. Sizin kedinizde umarim kisa surede toparlar.

aslihan_e
aslihan_e

128407

Bir de bazı kediler öyle kalkmazlar yerlerinden 2-3 gün bazıları da doğurur doğurmaz gezerler. Zaten doğum yapacağı gün öncesinde de mama yedilerse, çocukları çıkarıcam diye yedikleri parçalardan mideleri aşırı doluyor.

AnaSoni
AnaSoni

2859

Kumuna gitti mi?

Palyaco
Palyaco

218519

Oncelikle yasmama ve kedi çorbası ile besleyin sut daha fazla olur

aslihan_e
aslihan_e

128407

Onlar doğurduklarında çıkan parçaları yavruların kordonunu, keselerini falan yiyorlar. 5 tane olunca haliyle çok fazla et parçası çıkmıştır. Onları yediği için midesi iyice dolmuştur.

byhs
byhs

2255

Sitemizin kedisi dogum yapti iki hafta kadar önce, bir kaç gün hic çıkmadı hazirlanilan yerden, sadece biraz su icti ama daha sonra cok fazla su içti. Yeni yeni gezmeye cikiyor yavrularini yeni yeni yalniz birakabiliyor, zamanla duzelir sizin cok zorlamamanizi oneririm yazıldığı gibi midesi dolu muhtemelen tuvalete cikip cikmadigini kontrol etmeye calisin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 240 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR