Kedimin Çenesinde Ki Şeyler

Raubeyaz
Raubeyaz

9172 Puan

Kedimin çenesinde koyu yeşil küçük nokta gibi şeyler var ve dokundukça dökülüyor dudak çevresinde de nokta nokta duruyor sizce nedir?£


5 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

En iyi ilacı dr animal health günde 3 gere fisfis şeklinde sikin pamuk yardımla silin 10 güne kayboluyor

simbakedi
simbakedi

136205

kedi aknesi deniyor. daha ileri safhaları da var, benim kedimin ilerlemişti baya anlamadıgımız sekilde. sirkeli su ile düzenli sildim olmadı, dr animal aldık. dr animal ile günde en az 2, bazen 3 kere sildikçe geçti tamamen. makyaj pamuguna döküp siliyordum, biraz bastırıyordum ama kedimin canını yakmıyordu zaten hosuna gidiyordu. yaş mama vs yedikten sonra da ağzını siliyordum. eğer mama kabınız vs plastikse en büyük sebebi onlar. onun dısında nedenini bilmiyorum ama ilerlemesini önlemelisiniz. dönem dönem bizde yeniden cıkıyor, dr animal ile sildiğimizde hemen geçiyor.

oamac26
oamac26

2658

Benim kedimde de bu olay vardı. Daha sonra mama kabını büyütüp çelik aldım. Ardından, uni baby biberon ve emzik temizleyici ürünü var. Hem çok ucuz hem de sağlıklı. Onunla hergün temizliyorum mama kabını. Artık akne sorunum kalmadı.

ReisGae
ReisGae

2454

Benim kedimde bayaaaa vardı adını unuttuğum bi ilacı kulak çubuğuna batırıp sürüyordum bide elimle biraz tırnaklıyordum öyle geçti o ilaci kullanmanada gerek yok yıka bide hafif tırnaklarsan gidiyor kremde sürebilirsin

Sisenorita
Sisenorita

89

Dr Animal geçici çözüm, VHM marka Retino-A solüsyon 3 günde kesip atıyor olayı. çenesine sürün isterseniz ayrıca 1ml içirebilirsiniz de, doğal bir ürün, takviye.
Mama ve su kaplarını steril tutmak önemli elbet. Zaten plastikten uzak durun. Geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 239 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR