Lütfen Bakın

Kedim bir süredir büyük tuvalete çıktığı zaman sık sık dışkısını tam yapamadığından poposunda dışkı kalıyor. Bunun sebebi nedir bilmiyorum ama onun için de bizim için de stres sebebi oldu. Veterinere giderken ortalığı ayağa kaldırdığından, deli gibi korktuğundan dolayı onun yerine sizlere sormak istedim. Bu kabızlık mıdır? Değilse nedir? Sebepleri neler olabilir? Neler yapılabilir?

6 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128410

Kabızlık. Malt vermiyorsanız verebilirsiniz ya da miktarını arttırın, yaş mamasına ya da ne yiyecek veriyorsanız ona zeytinyağ gibi kediler için uygun yağlardan bir iki çay kaşığı yağ dökebilirsiniz. Daha fazla su içmeye teşvik etmelisiniz ya da haşlanmış tavuk ya da balık suyu falan içirebilirsiniz eğer seviyorsa.

Seydagulec_
Seydagulec_

3488

Kediniz kabız olmuş maalesef aynısı bizim kızda oldu o süreçte sürekli yaş mama yedirdim, her gün zeytinyağı içirdim 1 tatlı kaşığı. Ancak yine geçmeyince veterinere danışarak duphalac şurup aldım onu verdim youtubeda kediler için videosu var izleyebilirsiniz. Gerçekten bu süreçte çok strese giriyorlar kakası poposuna yapışınca miyavlaya miyavlaya halılara sürüyordu o derece siz düşünün ancak o ilaç 3 gün demeden iyi geldi geçirdi hemen. Yinede bu ilacı kullanmadan siz de bi veterinere danışabilirsiniz umarım çabucak iyileşir tüyü kadar ömürleri olsun🐈🐈🐾

malt macun olarak öneriniz nedir

oamac26
oamac26

2658

Gimcat malft soft extra alabilirsiniz. Hergün 2-3 cm civarı sabahları aç karnına verebilirsiniz.

Kedimin yemeği devamlı önündedir, acıktığı zaman yemeğe alıştı bizim güzellik. Bu sebeple macunu tokken almasında sıkıntı var mıdır acaba?

cebaplar için çok teşekkürlerr, şimdi farkettiğim bir detay oldu. Poposunda kalan dışkı tüy veya saç sebebiyle tam olarak atılmamış. Bundan dolayı malt işe yarar mı? Ne yapılması gerekir?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 223 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR