Kedim Su İçiyor Kuru Yaş Konserve Hiç Bir Mamayı Yemiyor :(

EscoAlca
EscoAlca

171 Puan

İki gün önce sahiplendim iki aylık olmasına bir hafta kalan yavru kedim hiçbir şekilde yemek yemiyor dün veterinere götürdüm önceki gün iç dış parazit yapılmıştı dün doktor boğazında şişlik olabileceğini söyledi kan değerlerine bakıp ve iğne vurdu antibiyotik. Neden Boğazı şişmiş olabilir dedim stresten bile olabilir dedi şırınga ile konserve mama ile besliyorum. eve yeni geldiği için yememiş olabilir mi ne zaman alışıp yer acaba 🥺 sizin kedilerde oldu mu ?


3 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

2 gün bir eve alışabilmesi için çok çok az bir zaman bu yüzden biraz streslidir ve iştahsızlığı bu yüzden olabilir. Siz evin bir kaç noktasında mamasını taze suyunu hazır bulundurun. Kedi çorbaları, farklı farklı içerikli yaş mamalar, haşlama et tavuk balık gibi sevebileceği şeyleri de arada sunun ama çok sıkıştırmayın rahat hissetsin. Bir kaç güne yavaş yavaş düzeni oturacaktır.

Snzlc
Snzlc

17518

kedi süt tozu alın bence katı yiyemiyorsa en azından süt içer günlük besinini alır epeyde küçükmüş minnoş bağışıklığı düşerse kurtaramazsınız süt tozu olarak royal canin öneririm biraz pahalı ama kutusundan biberonda çıkıyor

EscoAlca
EscoAlca

171

Az önce katır kutur yedi sonradan uyudu maşallah 🥰

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 190 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR