Kadir Gecesi İçin Dua

Jeffroshum
Jeffroshum

5633 Puan

Allahım bütün hayvanlara ve iyi kalpli insanlara sağlıklı mutlu huzurlu uzun güzel ömürler ver. Hastalıkları varsa iyileştir, her daim yatacak sıcak bir yer yiyecek yemek ve suları olsun. Kimseden kötülük zarar ve şiddetin hiçbir türlüsünü görmesinler. Ölümleri en güzel en kolay en hayırli en acısız en iyi şekilde olsun. Her daim koru yarabbim amin.


Eklemek istediklerinizi ekleyin lütfen.

3 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128465

Âmin. Allah evimizdeki ve dışardaki tüm kedileri gençlik hastalığı, fip, aids, fiv, lösemi, calivirüs, Korona gibi hastalıklardan, köpekleri de gençlik hastalığı ve diğer viral enfeksiyonlardan korusun inşallah. Ayrıca kedileri köpek saldırılarından, köpekleri de birbiriyle olan kavgalarından ve kötü insanlardan, tüm hayvanları araba kazalarından korusun inşallah. Allah benim kuşlarımı ve dünyadaki tüm kuşları, tüm hayvanları her türlü hastalıktan, iç organ rahatsızlıklarından, kazadan, şerden korusun inşallah. Allah bizi hayvanlarımızın acısı ile sınamasın inşallah. Allah cennette hayvanlarımızı da yanımıza versin inşallah. İftarda hep bu şekilde dua ediyorum. Dualarımızda niyetlerimizi açık olarak belirtmemiz gerekiyormuş ben de aklıma gelen her şeyi sıralamaya çalışıyorum. İnşallah dualarımız kabul olur.

Ne kadar güzel dualar 🥺 Allah kabul etsin 🙏❤️ Evimizdeki evlatlarımız uzun yıllar, sağlıkla, mutlulukla bizimle olurlar inşallah 🙏
Sokaktaki çocuklar ise merhametsiz, kötü insanlar uzak olur inşallah. Ve herkesin kalbine merhamet diliyorum 🙏

Jeffroshum
Jeffroshum

5633

Amin. bin Aydan daha hayırlı olan dua kapılarının açık olduğu Kadir gecesinde dualarımız kabul olsun Allah’ın izniyle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 216 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 11 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81333 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR