Vitaminler

Emine173
Emine173

691 Puan

Merhaba kedim Scottish biliyorsunuzdur ki kemikleri zayıf oluyor böyle kedisi olan ve takviye ürün kullanan var mı kalsiyum veya başka ne kullanabilirim önerisi olan bir de ayrıca balık yağı kullanıp faydasını gören var mı?

2 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Bence bir veteriner kliniğine gidip scottish fold için gereken muayenelerini yaptırın ve kedinizin durumuna göre doktorunuzun önerdiği glikozaminli-kondroitinli takviyeyi ve omega 3-6 içeren multivitamin takviyesini ya da balık yağını alın, cinsine/durumuna göre daha isabetli markalar önerir. Hatta mümkünse klinik ürünler almaya çalışın.

eneskolon
eneskolon

13447

kalsiyum a vitamini magnezyum çinko potasyum d vitamini ve k vitamini önemli kemik sağlığı için detaylı araştırıp kedilerin yemesine uygun olan besinleri yapabilirsiniz aklıma gelenler kemik ve ilik haşlayıp suyunu verebilirsiniz evde yaş mama hazırlarken içine karaciğer balık yumurta toz halindeki yumurta kabuğu ıspanak borkoli havuç ekleyebilirsiniz tabi bunların oranlarını iyice araştırıp ekleyin yoksa fazla a vitamininden sorunda çıkartabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR