Kedim Fazla Kusmuş . Yardımcı Olabilirmisiniz Lütfen.

edavanli
edavanli

387 Puan

arkadaşlar merhaba salona geldiğimde kedim halıya fazla miktarda kusmuştu kusmuğunu inceledim yaş mamaları çiğnememiş hepsi tüm duruyodu. ve kıl dolanmıştı kusmuğuna sebebi ne olabilir?

7 CEVAP

zeynandkekik
zeynandkekik

1094

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Belki tüy kusmaya çalışmıştır ama mamalarını sindirmeden bütün olarak çıkardıysa mide problemi yaşıyor olabilir. Bizim de gastritimiz var ve mamaları bütün olarak kusma şikayetiyle gitmiştik hekimimize. Lütfen en kısa zamanda veteriner hekiminize danışıp, sebebini bulmaya çalışın. Çünkü başka birçok sebebi olabilir ve müdahale gerekebilir (mama değişikliği, vs.).

bademthecatt
bademthecatt

122203

Bir kere kustuysa problem olmaz ama günde 2-3 kere kusuyorsa belirli aralıklarla o zaman hekime danışın. Muhtemelen hızlı ve bütün olarak yediği için kusmuştur malt miktarını şu mevsim geçişi döneminde bir tık arttırabilirsiniz kusma problemi devam ederse dediğim gibi hekime danışın

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Eğer yaş mamayı yedikten sonra kustuysa mamadan ötürü olabilir. Geçenlerde benimki de buradan aldığım bir mamayı yer yemez kusmuştu.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Kusma tek bir sefer olmuşsa mama bozuk olabilir ya da mamadaki bir maddeye toleransı olmayabilir kedinizin. İştahında hareketinde bir sıkıntı yoksa sorun olacağını düşünmüyorum.

iremdemir16
iremdemir16

4294

Bi arkadaşımın kedisi tarakla oynarken kılları yiyip kusmuştu, farkında olmamışlardı, bir yerden saç bulup yediysede olabilir

cat_expert
cat_expert

12742

Malt kullanıyor musunuz?

edavanli
edavanli

387

evet kullanıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 238 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR