Alerjik Bronşit/Lütfen Yardım Edin Bana

miloshy
miloshy

3067 Puan

merhaba ben daha önce de yazmıştım. kedimi sahiplendiğimde alerjim cıktı ortaya daha önce yoktu sonra doktora gittim kedini ver dediler vermedim psikolojik olarak çok zorlandım ama her gün ciğerlerimde acılar icinde yaşıyorum resmen sonrasında tedavi gördüm v gecmisti. su ara tekrar nüksetti son 1 haftadır ve tedaviye asırı para vermiştim ögrenciyim, bu bir haftadır nüksetmesi de doğru düzgün evi temizleyemedim falan acaba ondan mı diyorum sınav haftamdı. neler yapabilirim? neler iyi gelir lütfen tavsiyelerine açığım. kedim çok kucaktı ve sevgi dolu sevme falan derseniz diye diyorum öyle bisi yapamam zaten sevmesem bile kötü ciğerlerim tüyden vs sanırım

7 CEVAP

BayTarcin
BayTarcin

4434

ben proplan live clearı tavsiye etmem dobida youtube videolarının birinde (merve özkaynak ile çektiği) açıklıyor.Özetlemek gerekirse alerji yapan kedilerde bulunan bir proteindir.Tüy sadece bir araç alerjiyi tetiklememesi için o proteinin ya etkisiz hale getirilmesi yada eksik olması gerek.Ve bu pek mantıklı değil .Aynı zamanda içerik galiba tam olarak açıklanmamş.O yüzden güvenilir olmayabilir bence aldığı besini ve hayvanı etkilemek gibi bişi ama gerçekten kötüysenz biraz araştırın bu mamayı bence.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Pro Plan Live Clear mama verseniz işe yarar mı acaba? Alerjisi olanlardan baya faydasını gören olduğu söyleniyor.

BayTarcin
BayTarcin

4434

Bende aynıyım gerçekten kötüysenz bence hava taktırın çünkü ciddi yükselişlerde tek hava işe yarıyor yada astım spreyi alabilirsiniz.Bir de öksürük gelince öksürmemeye çalışın öksürünce artıyor bol bol su için su içtikçe öksürük ve o daraltı hafifliyor.Benim deneyimlerim bunlar.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba gecmis olsun. Umarim hemen gecer rahatsizliginiz. Bilgim yok ama ben de evi supurmeyince gece de yanimda yattigi icin bu ara da cok tuy doktugu icin oksuruyorum gece. Temizlik silkeleme tek care sanirim. Camasirlardantuyleri gitmiyor. Cok tuylu benimki. En son burada biri camasir makinasina kurutmaya camasirlarla islak mendil atin dedi. Ise yariyor gibi. Tavsiye ederim.

BayTarcin
BayTarcin

4434

Son olarak kumunun tozu kedi alerjisinden daha çok rahatsız ediyo maske takarak kumu değiştirmeye başladığımdan beri çok daha azaldı.

Aminto
Aminto

4543

Benim de yeğenim alerjik çok araştırmıştım zamanında alerjiyi büyük yönde etkileyen kummuş sanırım tozutmayan doğal kumlar var onlardan kullanın derim. Topaklanan pelet var bir de mısır püskülünden yapılan kum var bunlarda tozutma olmuyor deneyin umarım faydasını görürsünüz.

Sezgek
Sezgek

16542

Sizi çok iyi anlıyorum inanın insan evladından basım vazgeçer ama bir hekim olarak objektif görüşümü de söylemek sorundayım eğer bu derece de bir alerjiniz varsa ve bu alerjene sürekli maruz kalıyorsanız uzun vadede çok daha ciddi sıkıntılara sebep olacaktır yani örneklemek istemiyorum bu ileri derece semptomları ama üzülerek söylemek zorundayım acaba kedinizi sahiplendiyseniz mi yani ciğerlerinizde sürekli bir inflamatuar cevap oluşması uzun vadede ciddi sorunları da beraberinde getirecektir maddiyatını geçtim manevi kısmı da büyük çöküntü olacaktır daha da önemlisi uzun süreden sonra yavrunuza bakamayacağınız için onu sahiplendirmeniz gerekirse sizin için daha büyük sıkıntı olacaktır beni yanlış anlamayın tamamen şahsi görüşüm inanın aynı durum kendi başıma ya da bir yakınımın başına gelse aynı şeyleri söylerdim geçmiş olsun 😔

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 201 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81452 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR