Van Kedisi Hakkında

blue_hoddle
blue_hoddle

5221 Puan

Merhaba, Van kedileri nasıl bir karaktere sahiptir (genel olarak) oyuncular mıdır, hareketliler midir, zekiler midir. Bu konuları merak ettim. Birde sahibine karşı nasıldırlar.


Van kedisi sahiplenmeyi düşünüyorumda.

3 CEVAP

Selenay1
Selenay1

11443

Saçmalayın isterseniz kedi bu cins olunca hepsi birebir aynı oluyor diye bir şey yok ayrıca hayvanın karakteri istediğiniz gibi olmayınca bırakacaksanız eğer hiç almayın sonra burada sahiplendiriyorum ilanınızı görmeyelim

Hoddie
Hoddie

1985

Kedilerin En Güzeli Van Kedisi sadece Van Denizi Havzası’nda yaşayan safkan bir kedi türüdür. En önemli özelliği genetik bir bozukluk sonucu oluşan iki farklı göz rengidir. Bazılarının her iki gözü de mavi; bazılarının her iki gözü de kehribar rengindedir. En ilgi çekenleri, bir gözü mavi, bir gözü kehribar rengi olanlardır. Tüyleri kışın artarken; yazın azalır. Tilki kuyruğunu andıran kabarık bir kuyruğa ve beyaz, ipeksi tüylere sahiptir. Van Kedisi; temizlik konusunda diğer kedilere göre daha dikkatlidir. Kavun, karpuz gibi meyveleri, hatta dondurmayı büyük bir iştahla yer. Suyu ve yüzmeyi çok sever. Avcılık iç güdüleri gelişmiştir. Bakımı son derece kolaydır. Hareketlidir, sevilmekten ve oynamaktan hoşlanır. Sahiplerine sadıktır. Yemekten önce patileriyle yemeğin sıcaklığını kontrol edecek kadar zekidir. Birbirleri ile ilişkilerinde dişiler daha uyumludur. Dişilerin çiftleşmede erkeği seçici özellikleri vardır. Bir batında 4 yavru doğurur. Yaşam alanlarında hâkimiyet sağlar, başka kedilerin kendi yaşam alanına girmesine izin vermez.

simbakedi
simbakedi

136205

bazen şaşırıyorum insanlara ya. normal kedi, sadece cinsi van kedisi alkşsjdakjsdh karakterine göre değişiklik gösterir. van kedisi şöyledir böyledir diyemez kimse. bi alırsınız hırçın bir şey çıkar, o zaman hayal kırıklığına uğramayın şimdiden söyliyim. tek uyarım kedinin ilerde işitme duyusunu yitirme olasılığının çok olmasıdır. beyaz renkli kedilerde böyle bir durum var maalesef. düzenli kontrol her kedi için gerekliyken veterinere bunu da danışmanızı öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 345 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR