Nedir Bu Vitamin

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832 Puan

Merhaba, kedim sürekli tüy döktüğü ve zayıf olduğu için veterinere götürdüm. Tüyleri için iğne vurdu, ne kadar iğneye karşı olsam da etkili olacağını söylediği için denemek istedim. Kilosu için de bir karışım yapıcam vitamin vericez dedi, bir kaç ilacı karıştırdı ve damlalıklı şişeye koydu. Üstüne "vitamin a" yazmış, bunu kullanınca tüyüne ve kilo artışına iyi geleceğini söyledi 45tl tuttu.
İğne için de, iki hafta sonra bir daha vuralım daha sonrasında kalıcı olarak tüy dökülmesi kesilecek dedi ama pek inanmadım ve güvenemedim.
İlk sorum şu, bu a vitamini gerçekten etkili birşey mi gerekli bir vitamin mi
İkinci sorum bu iğne kalıcı çözüm mü ve bir zararı varmı.
Veterinere sormadım çünkü işin ucunda para olduğu için zararı yok bişey olmaz getir vuralım diyeceğini biliyorum

7 CEVAP

edmrcglu
edmrcglu

12695

kedilerin tüy dökümü asla durmaz iyi mama tarama vitamin falan da olunca dökülüyor iğne bana inanılmaz saçma geldi büyükbaş hayvan hekimi mi acaba bana pek güven vermedi başka hekime danışmakta fayda var

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832

Normalde bende inanmıyorum güvenmiyorum ama çok emin konuştu o yüzden bir kere denedim bir daha vurdurmam zaten. Bayramdan sonra başka veterinere götürücem ve olanları anlatıcam bakalım ne diyecek.

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832

Vitamin günde bir damla vericekmişim*

aslihan_e
aslihan_e

128528

Bence Vitamin A yazmıştır ama vitamin karışımı A çeşidi şeklinde yazmıştır diye düşünüyorum. Çünkü kedilerin fazla A vitamini alması çok zararlı. Zaten yedikleri mamalarda A vitamini oluyor. İki hafta sonra zaten mevsimsel tüy dökümü büyük oranda bitecek :) Ama ne iğnesi bilemedim. İnşallah kortizon değildir. Bu günlerde veterinerler kortizon dağıtıyor resmen.

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832

Ya bende anlamadım, iğne istemiyorum başka çözümü alternatifi yok mu dedim en etkilisi iğne dedi tam açıklama yapmadı. Şişenin üstüne VİTAMİN A A yazıyor iki tane A
Tüy dökümü uzun süredir var bir türlü çözemedik

Selenay1
Selenay1

11443

Ben ilk defa duydum tüy dökülmesi engelleyen iğne bir de kalıcı

Deniz1741
Deniz1741

10927

Ben olsam kullanmazdım ve iğneyi de vurdurmazdım. İlk defa duydum tüy dökümünü tamamen engelleyen iğne. Bence farklı bir veterinere danışabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 239 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81703 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR