Kedim Oyuncağındaki Tüyü Yuttu

Helinnakk
Helinnakk

896 Puan

Arkadaşlar kedim oyuncağındaki tüyü yutmuş sanırım bişi olur mu zarar verir mi yaşayan varsa yardım edebilir miş

5 CEVAP

edmrcglu
edmrcglu

12645

nasıl bir tüy çok mu uzun büyük onu belirtir misiniz kakasını iyi izleyin çıkarırsa ya ordan ya da kusarak çıkaracaktır bağırsak yıkama durumu olursa iştahsızlık kabızlık vb belirtiler olur ama o zamana kadar beklemeyebilirsiniz bugün dışkısını izleyin iyice malt yedirin çıkmazsa hekime danışın

NorthNight
NorthNight

16576

Küçük bir tüyse söz konusu olan. Bir çay kaşığı kadar zeytinyağı verin malt miktarını arttırıp bir iki gün gözlemleyin tabiri caizse dışkısını iyice karıştırın bakın çıkmış mı. Eğer göremezseniz veterinere danışmanız da fayda var.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Boyutu nasıldı zeytin çekirdeğinden büyükse sorun vardır demektir. Küçükse de sorun olabilir ama dışkıyla da atabilir. Bu durumlarda ilk etapta ağızdan bir cihaz sokularak yabancı cisim alınıyor ama bağırsaklara takılırsa ameliyatla alıyorlar. Kedinize verdiğiniz malt miktarını artırın zeytinyağı içirin yoğurt verin bağırsak kayganlığını artıracak sindirimi kolaylaştıracaktır. Yaş mamayla besleyebilirsiniz bir süre. Dışkısını kontrol edin 1 hafta içinde çıkmazsa yada kedinizde kabızlık kusma gibi şeyler başlarsa derhal veterinere götürün. Tabi ki olayın en başından veterinere gitmesi en iyisi ama imkanınız yoksa bu şekilde yapmalısınız. Dışkıyla 1 haftada atmazsa kesinlikle ihmal etmeyin kedinin ölümüne sebep olabilirsiniz.

Helinnakk
Helinnakk

896

Çok ufak bi tüydü bugün dışkıladı malt kullanıyorum her gün düzenli bugün dışkıladı ama herhangi bir şey göremedim birazcık dışkısı kabız gibiydi ama bazen kazbızlık yaşıyoruz normalde de tam kestiremedim

edmrcglu
edmrcglu

12645

çıkardıysa sıkıntı yoktur yaş mama ya da kedi çorbasıyla sindirimini destekleyebilirsiniz çok kabızlık yaşıyorsa mamadan kaynaklanıyor da olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 206 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR