Lütfen Cevap Verir Misiniz

_sudenazzz
_sudenazzz

767 Puan

annem kediye iç parazit hapı almış normalde veterinerde yaptırıyorduk ama bu sefer biz alıp yapmaya çalıştık. ben yanlarında değildim ama kedi yuttu mu belli değil sanırım yutmuş. çok çırpındığı için heryerini çizmiş zaten. az önce de yerde beyaz köpük gördüm ama azıcık. sanırım kustu neden olabilir? normal mi? başka bir şey mi sebep olmuş? hapın markası biheldon. çok korkuyorum lütfen cevap verir misiniz?

8 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Minicik beyaz köpük sorun teşkil etmeyebilir. En iyisi gözlemlemek bu durumda. Tekrar etmezse sorun yok

bademthecatt
bademthecatt

122203

Benim kedimde bazen vitamin veya sevmediği bir macun verdiğimde yedikten sonra o tattan hoşlanmıdığı için tükürüklerini etrafa saçabiliyor aynı köpük gibi ağzında biriktirdikleri için öyle oluyor muhtemelen sizinkide böyledir bir kerelik olduysa problem yoktur diye düşünüyorum

_sudenazzz
_sudenazzz

767

çok teşekkür ederimm

Warriorsans
Warriorsans

133985

O beyaz köpük tükürük olabilir ama kedi bu kadar çok çırpınıp strese giriyorsa yarardan çok zarar olur hayvan için. Elinizden geldiğince strese girmeden kısa sürede halletmeye çalışın böyle işlemleri.

aslihan_e
aslihan_e

128341

Genelde haptan sonra kusabiliyorlar. Tamamen çıkarsaydı hapı yenilemek gerekebilirdi ama öyle olmamış belli ki. Sevdiği yiyeceğin içine saklamak ya da hapın çevresine biraz sıvı yağ sürüp yutturmak çok daha kolay oluyor.

eneskolon
eneskolon

13447

zorla yutmasını sağlayınca böyle oluyor benimde başıma bir kaç kere geldi ben hapın yarısını sosisin içine koyup öyle gizliden yediriyorum baya kolay oluyor

TATA4242
TATA4242

118617

Zorla yutturmakdan kaynaklı olarak gözüken normal durum.Tavsiyem zorla yuttursaniz zorlayarak yutturmayin ikisi arasında fark vardır.Zorlarsaniz nefes borusuna kaçabilir.

_sudenazzz
_sudenazzz

767

...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 210 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR