Kedimin Bağışıklığını Güçlendirmek İçin Hangi Marka Takviye Kullanmalıyım?

Rbacn
Rbacn

300 Puan

Arkadaşlar merhaba. Kedim 1 yaşında ve bir kaç hafta önce hastalandı. Veterinerde tedavi gördü. Hastalığının annesinden bulaşan bir çesit virüs olduğunu söyledi veterinerimiz. Bağışıklığını güçlendirmek için de ek takviye verdi, şu anlık onu kullanıyorum. Bu hastalığın tekrarlamasını önlemem için kedimin bağışıklığının düşmemesine dikkat etmem gerekiyormuş.
Sizin deneyimlediğiniz, işe yaradığını düşündüğüz, kedim için ömürlük kullanabilecegim vitaminlerden hangi markaları kullanabilirim?

8 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Hastalık tecrübesi atlatanlar için veteriner önerisi olan ürünlerin kullanılmasını daha doğru buluyorum. Veterinerizin verdiğinden devam edebilirsiniz, veya sadece veterinerlerde olan ürünleri alabilirsiniz.
Şuan bizim bi sorunumuz yok sadece önlem amaçlı vets plus ın tabletlerini kullanıyorum haftada 3 kez falan. Yine de dediğim gibi veterinerinizle görüşün belki size mg olarak falan daha güçlü bir ürün tavsiye eder.

TATA4242
TATA4242

118617

Bağışıklık için balık yağı takviyeleri alabilirsiniz ayrıca C vitamini kullanabilirsiniz.Vet.hekime danışın ve uygun bulursa kullanın.

bloodyluxury
bloodyluxury

1605

Merhaba,


Geçmiş olsun öncelikle. Biz bir süre Biofeline Immune +C tabletlerini kullanmıştık. Zaman zaman hapşırması vardı oğlumuzun, büyüdükçe ve bağışıklığı güçlendikçe geçti. Yalnız veterinerinize danışarak kullanmanızda fayda var.

gece18
gece18

12995

Vedavet

Rbacn
Rbacn

300

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Veterinerdeki markaları internet üzerinden bulmak zor oluyor. Ben de ömürlük kaliteli bir vitamin desteği sağlamak istemiştim. Ama sanırım yine veteriner gözetiminden çıkmamam gerekiyor.

TATA4242
TATA4242

118617

Evet vet.hekim sözü önemli çünkü tedavisine biz bakmadık ve kedinizi yakından görmedik ve virusden bahsettiğiniz için en doğrusu bu.Anlattiginiz ölçütlere göre bizim burada yaptığımız sadece tahmine dayalı öneri olabilir.Vitamin vb.takviye ürünlerin hastalıktan açığa çıkmadan önce tedavi edici olduğunu unutmayın aksi takdirde sadece takviye ürünlerdir.

Biofeline immune+C tablet tavsiyemdir

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Haşlanmış hindi/tavuk suyu ile beraber

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 256 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR